• KONCERT KAMERNOG ORKESTRA ODUŠEVIO PUBLIKU

  ZRENJANIN – Sinoć je u Katoličkoj katedrali u Zrenjaninu održan koncert Kamernog orkestra kojim je dirigovao Aleksandar Kojić. Na repertoaru su bila dela Bartoka, Rosinija i Čajkovskog, a kao solista je nastupio Goran Gojević, klarinetista.     – Velika mi je čast da nastupam sa kamernim orkestrom, a vi treba da ste ponosni što ga […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  KONCERT KAMERNOG ORKESTRA ODUŠEVIO PUBLIKU

  ZRENJANIN – Sinoć je u Katoličkoj katedrali u Zrenjaninu održan koncert Kamernog orkestra kojim je dirigovao Aleksandar Kojić. Na repertoaru su bila dela Bartoka, Rosinija i Čajkovskog, a kao solista je nastupio Goran Gojević, klarinetista.

   

  koncert-kamerni-orkestar

   

  – Velika mi je čast da nastupam sa kamernim orkestrom, a vi treba da ste ponosni što ga imate u svom gradu i što možete da uživate u muziciranju vrhunskih umetnika – rekao je Gojević pre izvođenja Rosinijevih „Varijacija“.

   

  Gojević već 25 godina živi i radi u Kanadi.

   

  Zrenjaninci će u muziciranju najvećeg broja članova Kamernog orkestra moći da uživaju za nešto više od mesec dana, tačnije 31. avgusta, za kada je najavljen koncert Zrenjaninske filharmonije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Trebalo bi ovo da zazivi i u drugim opstinama da nastupaju To je korisno za sve generacije.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura