• Jolanka Kovač i Radovan Vlahović dobitnici nagrade „Sunčani sat“

    Među četvoro ovogodišnjih dobitnika nagrade „Sunčani sat“, Centra za kulturu „Sirmijumart” iz Sremske Mitrovice, dvoje laureata je iz srednjeg Banata.   Prema saopštenju organizatora, dobitnici nagrade „Sunčani sat” su Jolanka Kovač iz Zrenjanina, školski bibliotekar, pisac knjiga i udžbenika, i Radovan Vlahović iz Novog Miloševa, pisac i organizator manifestacija za decu. Njima su nagrade dodeljene […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jolanka Kovač i Radovan Vlahović dobitnici nagrade „Sunčani sat“

    Među četvoro ovogodišnjih dobitnika nagrade „Sunčani sat“, Centra za kulturu „Sirmijumart” iz Sremske Mitrovice, dvoje laureata je iz srednjeg Banata.

     

    Prema saopštenju organizatora, dobitnici nagrade „Sunčani sat” su Jolanka Kovač iz Zrenjanina, školski bibliotekar, pisac knjiga i udžbenika, i Radovan Vlahović iz Novog Miloševa, pisac i organizator manifestacija za decu. Njima su nagrade dodeljene za književno delo i podsticaj literalnog stvaralaštva dece i mladih.

     

    Pročitajte još: Zavod i Biblioteka dobili sredstva od Ministarstva kulture

     

    Među dobitnicima su i Dragiša V. Jošić iz Beograda, magistar bibliotekarstva, programer kulture čitanja, pisanja i govora za decu, i Ištvan Z. Nemet iz Slovačke, kao strani pisac poezije, dramskih tekstova i bajki za decu.

     

    O nagradama je odlučivao tročlani žiri, u okviru programa jubilarnog desetog sremskomitrovačkog Festivala poezije mladih pesnika „Mašta i snovi“, koji 30. juna organizuje Centar za kulturu „Sirmijumart”.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura