• IZLOŽBA RADOVA KRUNE DOMIĆ „PRODOR UNUTRAŠNJEG“

    ZRENJANIN – Izložba radova Krune Domić „Prodor unutrašnjeg“ biće otvorena u petak, 26. januara, u 19 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina. Izložba obuhvata seriju apstraktnih slika i crteža.     Kako autorka navodi – „prodor u ovom ciklusu označava oslobađanje snage koja je bila skrivena, zarobljena i zaboravljena. Sam proces stvaranja radova je otkrivanje snage […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IZLOŽBA RADOVA KRUNE DOMIĆ „PRODOR UNUTRAŠNJEG“

    ZRENJANIN – Izložba radova Krune Domić „Prodor unutrašnjeg“ biće otvorena u petak, 26. januara, u 19 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina. Izložba obuhvata seriju apstraktnih slika i crteža.

     

     

    Kako autorka navodi – „prodor u ovom ciklusu označava oslobađanje snage koja je bila skrivena, zarobljena i zaboravljena. Sam proces stvaranja radova je otkrivanje snage i potencijala koji je potisnut. Radovi su predstave tog traganja i pokušaji da se verno replicira unutrašnji život…“

     

    Korišćene tehnike prilikom stvaranja radova su tempera, uljana pastela, olovka, tuš, ulje.

     

    Kruna Domić je rođena 1987. u Beogradu. Završila je osnovne i master studije na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, na smeru slikarstvo, u klasi profesora Jovana Sivačkog. Izlaže u zemlji i inostranstvu, kako grupno tako i samostalno. Dobitnica je nekoliko nagrada za svoje multimedijalne i likovne radove. Učestvovala je u mnogim umetničkim projektima u zemlji i inostranstvu. Bavi se crtežom, slikom i zidnim crtežom.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura