• IZLOŽBA FOTOGRAFIJA „SVE NIJANSE RAMONE“

  Drugačija tematska postavka – jedan model u očima više fotografa

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – U izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina, u petak, 22. jula, u 19 časova, biće otvorena izložba fotografija – fotografske celine pod nazivom „Sve nijanse Ramone“.

  ramona-izlozba

  Pre nešto više od godinu dana, grupa fotografa, na inicijativu Saše Preradovića, odlučila je da organizuje drugačiju tematsku izložbu – jedan model u očima više fotografa.

  Prikazujući svoje radove na društvenim mrežama i izložbama, shvatili su koliko je interesantno da jedan model može izgledati drugačije u vizijama i tehnikama različitih fotografa. Od početnih sedam, tokom vremena oformljena je grupa od 15 fotografa čije radove možete videti na izložbi.

  Od relativnih početnika do relativno poznatih imena u našoj fotografskoj javnosti, svaki autor je na svoj način izrazio neke različite nijanse Ramonine ličnosti, ali je i svaki fotograf dobio neku novu nijansu na paleti koja je odgovarala baš Ramoni…

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura