• Humanitarno izvođenje predstave „Indigo“ i aukcija slika

  U duhu humanosti i aktivizma, CEKOM i KulturKick Creative Productions obeležavaju Dan retkih bolesti igranjem predstave „Indigo“ i aukcijom slika nastalih na poslednjem festivalu „Novi prostori“.   U petak, 28. februara, od 18 časova, u holu Kulturnog centra Zrenjanina, biće održana aukcija slika. Predstava „Indigo“ biće izvedena s početkom u 20 časova, u Velikoj sali. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Humanitarno izvođenje predstave „Indigo“ i aukcija slika

  U duhu humanosti i aktivizma, CEKOM i KulturKick Creative Productions obeležavaju Dan retkih bolesti igranjem predstave „Indigo“ i aukcijom slika nastalih na poslednjem festivalu „Novi prostori“.

   

  U petak, 28. februara, od 18 časova, u holu Kulturnog centra Zrenjanina, biće održana aukcija slika. Predstava „Indigo“ biće izvedena s početkom u 20 časova, u Velikoj sali.

   

  Novčana sredstva prikupljena od prodaje karata biće upućena Nacionalnoj organizaciji za retke bolesti Srbije.

   

  Cena karte je 300 dinara, a za studente i učenike 100 dinara. Karte se mogu rezervisati na Fejsbuk stranici https://www.facebook.com/cekomzr. Rezervacije važe do 26. februara. Sve informacije o preuzimanju karata možete dobiti na pomenutoj Fejsbuk stranici ili na portirnici Kulturnog centra Zrenjanina.

   

  Pročitajte još: Vojvođanski brass festival biće održan po četrnaesti put

   

  Predstava „Indigo“, inače, nastala je primenom kreativnog dramskog procesa. U pitanju je autorsko delo u koprodukciji CEKOM-a, KulturKick-a i Kulturnog centra Zrenjanina.

   

  Priča koja nas vodi kroz predstavu govori o detetu, a to dete smo svi mi, koje se teško uklapa u sistemski „ram“ i društveno prihvatljive norme ponašanja. Nadovezano na glavnu liniju priče, kroz predstavu se provlače i lični materijali učesnika kao individualni pečat i potreba za prebacivanjem problema sa plana fikcije na realan život.

   

  Igra mladih glumaca, svetla, animacije, muzike, ali i jakih karakternih likova, pomeriće nas iz zone komfora i motivisati da razmislimo o konkretnim problemima kojima se „Indigo“ bavi.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura