• Dečja nedelja u biblioteci

  U saradnji sa Predškolskom ustanovom Zrenjanin, Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ u okviru Dečje nedelje, tradicionalno organizuje kviz za predškolce Šta znaš o bajkama. U kvizu koji će se održati na Dečjem odejenju biblioteke od 27. septembra do 5. oktobra učestvovaće predškolci iz 15 zrenjaninskih vrtića, prema sledećem rasporedu:     Četvrtak, 27.9. 9.00 Zvezdica – Cvrčak […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dečja nedelja u biblioteci

  U saradnji sa Predškolskom ustanovom Zrenjanin, Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ u okviru Dečje nedelje, tradicionalno organizuje kviz za predškolce Šta znaš o bajkama.

  U kvizu koji će se održati na Dečjem odejenju biblioteke od 27. septembra do 5. oktobra učestvovaće predškolci iz 15 zrenjaninskih vrtića, prema sledećem rasporedu:

   

  Dečja nedelja

   

  Četvrtak, 27.9.
  9.00 Zvezdica – Cvrčak
  10.00 Sunčica – Crvenkapa

  Petak, 28.9.
  9.00 Kolibri, Čika Jova Zmaj, Snežana
  10.00 Maslačak – Bambi

  Ponedeljak, 1.10.
  9.00 Dečja radost – Neven
  10.00 Poletarac – Biberče

  Utorak, 2.10.
  9.00 Alisa – Leptirić

   

  Finale će biti održano 5. oktobra.

   

  Dečja nedelja

   

  Moto ovogodišnje Dečje nedelje je „Moje je pravo da živim srećno i zdravo – za odrastanje bez nasilja“.

   

  Cilj organizovanja ovakve vrste programa jeste promovisanje dečje književnosti, ranih čitalačkih navika i usmeravanje dece na rešavanje zadataka kroz timski rad.
  Početkom svake školske (upisne) godine, Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ organizuje besplatan kolektivni upis predškolaca u Biblioteku, sa osnovnom idejom ranog usmeravanja dece prema knjizi i čitanju, a svoju besplatnu člansku karticu, tradicionalno, dobijaju i prvaci zrenjaninskih osnovnih škola.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura