• Banatski kulturni centar organizuje manifestaciju „Proleće Sime Cucića“

  Banatski kulturni centar iz Novog Miloševa po 12. put organizuje književnu manifestaciju „Proleće Sime Cucića”.   Tim povodom raspisan je i konkurs za Nagradu „Sima Cucić” za najbolju knjigu iz oblasti nauke o književnosti za decu. Raspisan je, istovremeno, i konkurs za Nagradu „Sima Cucić” za životno delo.   Odluku o nagradama doneće žiri u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Banatski kulturni centar organizuje manifestaciju „Proleće Sime Cucića“

  Banatski kulturni centar iz Novog Miloševa po 12. put organizuje književnu manifestaciju „Proleće Sime Cucića”.

   

  Tim povodom raspisan je i konkurs za Nagradu „Sima Cucić” za najbolju knjigu iz oblasti nauke o književnosti za decu. Raspisan je, istovremeno, i konkurs za Nagradu „Sima Cucić” za životno delo.

   

  Odluku o nagradama doneće žiri u sastavu dr Tihomir Petrović, kao predsednik, dr Predrag Jašović, kao potpredsednik, i književnik Radovan Vlahović, kao član. Konkursi za nagrade u čast Sime Cucića, rodonačelnika književne kritike književnosti za decu kod Srba, biće otvoreni do 20. aprila.

   

  Dodela će se održati maja 2019. godine, u okviru manifestacije „Proleće Sime Cucića”, u Banatskom kulturnom centru u Novom Miloševu, rodnom mestu Sime Cucića.

   

  Zainteresovani za učešće na konkursu više informacija mogu dobiti na mejl banatskikulturnicentar@gmail.com ili na telefon 063/783-15.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura