• Zašto su inverter klime sjajno rešenje za grejanje prostorija

  Sa početkom zime počinju i problemi sa zagađenim vazduhom u Zrenjaninu. Koncentracije opasnih materija u vazduhu povećavaju se u zimskim mesecima, a jedan od razloga jesu svakako privatna ložišta, odnosno ono što izlazi iz dimnjaka zrenjaninskih domaćinstava.   Iz ekonomskih razloga veliki broj domaćinstava greje se na ugalj i drva, a jedan broj, koji nije […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zašto su inverter klime sjajno rešenje za grejanje prostorija

  Sa početkom zime počinju i problemi sa zagađenim vazduhom u Zrenjaninu. Koncentracije opasnih materija u vazduhu povećavaju se u zimskim mesecima, a jedan od razloga jesu svakako privatna ložišta, odnosno ono što izlazi iz dimnjaka zrenjaninskih domaćinstava.

   

  Iz ekonomskih razloga veliki broj domaćinstava greje se na ugalj i drva, a jedan broj, koji nije zanemarljiv, i nekategorisanim ogrevom.

   

  Zagađen vazduh nije problem samo Zrenjanina. Evo kako problem rešavaju susedi.

   

  Skoplje pokušava da smanji zagađenje tako što će domaćinstvima koja su se do sada grejala na drva i lož ulje obezbediti inverter klime, piše Balkan Green Energy News.

   

  Grad Skoplje je saopštio da su se 4.382 domaćinstva prijavila za kupovinu inverter klimatizacionih uređaja. Ona moraju da predaju svoje šporete i peći na drva i kotlove na lož-ulje, a imaju pravo na do 62.000 denara, odnosno hiljadu evra. Mera je uvedena zarad unapređenja kvaliteta vazduha.

   

  Gradska vlada je navela da će održati predavanja u više opština o potrebi da se uklone stare peći na drva i kotlovi na lož-ulje. Ovo je dobra ideja i za zrenjaninsku vlast.

   

  Ipak, nemojte čekati da drugi reše vaše probleme. Ako razmišljate da kupite inverter klima uređaj, sada je pravo vreme da to učinite.

   

  Inverter klime po super ceni!

   

  ART COOL servis iz Zrenjanina vam preporučuje super klimu sa super popustom. U ovom servisu u toku je velika akcija. Inverter klimu Hisense Silentium Pro 12000 btu možete da nabavite po odličnoj ceni!

   

  Redovna cena ovog klima uređaja iznosi 74.990 dinara. Akcijska cena je​ 62.990 dinara​,​ a akcija traje dok traju zalihe.

   

  Još jedna odlična akcija u ART COOL servisu: Gorenje Multi inverter 18000 btu, sa dve unutrašnje jedinice, sada možete kupiti za 79.900 dinara. Uštedećete poprilično, jer je redovna cena 93.600 dinara.

   

  A već od 35.000 dinara u ART COOL servisu možete kupiti i Vivax inverter klime.

   

  Više informacija potražite na Fejsbuk stranici ART COOL servisa​ ili pozovite 063 776 32 59.

   

  ART COOL servis se nalazi u ulici Ivana Aćina 35, u Zrenjaninu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing