• Zašto je hiperbarična komora odlično rešenje za vaše zdravlje?

  Ako još razmišljate o tome da li i vama može da pomogne tretman u hiperbaričnoj komori, tu smo da pomognemo. Tretmani u hiperbaričnoj komori pomažu i zdravima i bolesnima. Ako ste zdravi, ali osećate da vam je potrebno nešto da vas podigne i da vam pomogne, da vas ojača i pripremi, hiperbarična komora je idealna […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zašto je hiperbarična komora odlično rešenje za vaše zdravlje?

  Ako još razmišljate o tome da li i vama može da pomogne tretman u hiperbaričnoj komori, tu smo da pomognemo. Tretmani u hiperbaričnoj komori pomažu i zdravima i bolesnima. Ako ste zdravi, ali osećate da vam je potrebno nešto da vas podigne i da vam pomogne, da vas ojača i pripremi, hiperbarična komora je idealna baš za vas.

   

  Jer, tretman u hiperbaričnoj komori pospešuje vitalnost, popravlja koncentraciju i pamćenje, smanjuje umor i podiže nivo energije, stamenost i izdržljivost. Hiperbarična komora, zajedno sa vama, bori se protiv infekcija, eliminiše toksine i reaktivira ćelije kože i pospešuje cirkulaciju krvi.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Da dva velika skupa budu na najvišem nivou pobrinuo se Hotel „Vojvodina“

   

  Ako ste sportista, izloženi ste stalnim povredama. Hiperbarična komora je vaš saveznik kod svih vrsta sportskih povreda. Tretman u hiperbaričnoj komori prirodno skraćuje vreme zalečenja kod sportskih povreda i omogućava povređenima da se brže oporave i smanje rizike od ponavljanja povrede.

   

  Muče vas problemi sa ranama i opekotinama?

   

  Rane i opekotine su povrede kojima je potrebna stalna nega da bi zarasle uz minimalne ožiljke. Ako se koristi kao dopunski tretman, hiperbarična oksigenoterapija može da pomogne da se smanji smrtnost i ograniči potreba za hirurškim intervencijama kod pacijenata sa blagim i težim opekotinama.

   

  Prirodno je da želite da vam koža i kosa izgledaju zdravo i lepo. A u životu je toliko faktora koji su se urotili protiv zdrave kože i kose. Pomozite im tretmanima u hiperbaričnoj komori.

   

  hiperbarična komora

   

  Hiperbarična komora dobra i u lečenju post-kovida

   

  Ceo svet je namučila korona. Mnogi i posle preležane infekcije osećaju posledice.

   

  Tretmani u hiperbaričnoj komori pokazali su se dobro u lečenju takozvanog post-kovida. Kod trećine osoba koje su preležale Covid-19 uočene su promene nastale zbog nedostatka kiseonika. Zato se ovim osobama preporučuje tretman u hiperbaričnoj komori. Hiperbarična komora riznica je kiseonika, kojim snabdeva vaš organizam, i to bukvalno svaku ćeliju, detoksikuje ga i okrepljuje.

   

  Iskoristite privilegiju što hiperberbaričnu komoru imate u blizini.

   

  Hiperbarična komora „Oxybaric“, oaza zdravlja u srcu Zrenjanina, nalazi se na novoj adresu, na uglu ulica Dr Kornela Radulovića i Koče Kolarova.

   

  Pozovite ili pošaljite poruku na broj telefona 061 31 81 667, a tretmane možete zakazati i putem e-maila oxibariczr@gmail.com

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin