• Zaposleni u kompaniji „Linglong“ kroz putovanja upoznaju istoriju Srbije

  Kompanija „Linglong“ je proteklog vikenda za svoje zaposlene, prvenstveno kineske državljane, ali i jedan deo srpskih, u cilju boljeg razumevanja i upoznavanja srpske kulture i istorije, organizovala putovanje po Srbiji. Zaposleni su imali priliku da se upoznaju sa raznim znamenitostima, kao i sa kulturno-istorijskim spomenicima koji su za Srbiju od velikog značaja.   Ovim putovanjem […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zaposleni u kompaniji „Linglong“ kroz putovanja upoznaju istoriju Srbije

  Kompanija „Linglong“ je proteklog vikenda za svoje zaposlene, prvenstveno kineske državljane, ali i jedan deo srpskih, u cilju boljeg razumevanja i upoznavanja srpske kulture i istorije, organizovala putovanje po Srbiji. Zaposleni su imali priliku da se upoznaju sa raznim znamenitostima, kao i sa kulturno-istorijskim spomenicima koji su za Srbiju od velikog značaja.

   

  Ovim putovanjem su obogatili svoje dosadašnje znanje o kulturi i bogatoj istoriji Srbije.

   

  Zbog trenutne epidemiološke situacije, posete su bile podeljene u dve grupe. Prva grupa zaposlenih je išla u subotu, 30. oktobra, dok je druga grupa zaposlenih išla dan kasnije.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Vlada razgovara sa jednim investitorom o kupovini fabrike vode

   

   

  Prvo mesto za obilazak – Golubačka tvrđava

   

  Prema planu putovanja, prvo mesto koje su zaposleni u „Linglongu“ obišli bila je Golubačka tvrđava. Tvrđava je predstavljala važno srednjovekovno vojno pogranično utvrđenje, planski građeno zbog vojno-strategijskog značaja mesta.

   

  Drugo mesto je bilo arheološko nalazište Lepenski vir. Lepenski vir predstavlja ostatke najstarijeg sedelačkog naselja u Evropi. Prvo organizovano ljudsko naselje na otvorenom nalazilo se u Đerdapu i osnovano je pre osam hiljada godina.

   

  linglong putovanja

   

  Treće i poslednje mesto za obilazak bio je hram Svetog Save u Beogradu. Hram Svetog Save u Beogradu je najveći srpski pravoslavni hram i predstavlja najveću pravoslavnu crkvu na svetu koja je u upotrebi. Nalazi se u istočnom delu Svetosavskog trga, u opštini Vračar, u Beogradu. Podignut je na mestu za koje se smatralo da je Kodža Sinan-paša 1594. godine spalio mošti Svetog Save, osnivača Srpske pravoslavne crkve.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  S obzirom na to da se zaposlenima dopalo ovakvo druženje i da su izrazili želju da se i kasnije, kroz različita putovanja po Srbiji, još više približe srpskoj kulturi, kompanija „Linglong“ nastaviće sa organizovanjem sličnih događaja i u narednom periodu.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 3

  1. Nisu Kinezi krivi što je fašistima na vlasti niska cena.Ološ nazadnjačka bi oca pretopio u auto gumu za šaku mrskih dolara.

  2. Sa ovim je Ling Longu sve oprošteno. Nastavite sa izgradnjom a onda počnite da nas trujete. Hvala vlasti ovog grada, građani vas nisu izabrali da ovako radite.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing