• WONDER GYM: Nova teretana u gradu na 1.000 kvadratnih metara! (Foto)

  Zrenjaninci će od četvrtka, 4. juna, imati novo mesto za vežbanje – Fitness & Health club Wonder Gym, u Aviv Parku Zrenjanin!   Ceo koncept „čudesne teretane“ lociran je u komfornom prostoru od čak 1.000 kvadratnih metara, na kome će i najzahtevniji pronaći sve ono što treba za kvalitetne vežbe.   Kompletan program za sport […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  WONDER GYM: Nova teretana u gradu na 1.000 kvadratnih metara! (Foto)

  Zrenjaninci će od četvrtka, 4. juna, imati novo mesto za vežbanje – Fitness & Health club Wonder Gym, u Aviv Parku Zrenjanin!

   

  Ceo koncept „čudesne teretane“ lociran je u komfornom prostoru od čak 1.000 kvadratnih metara, na kome će i najzahtevniji pronaći sve ono što treba za kvalitetne vežbe.

   

  Kompletan program za sport i rekreaciju naći će se na jednom mestu. Korisnicima će na raspolaganju biti fitnes klub, dve sale za grupne treninge, sauna, masaža, hiperbarična komora i kafe sa protein barom.

   

  Menadžment planira i širenje sportskog centra, otvaranjem velike sale za borilačke sportove.

   

  Wonder Gym se odlikuje modernim dizajnom i vrhunskom opremom, koja je u rangu najboljih svetskih teretana.

   

   

  U ponudu, koju je Wonder Gym pripremio, svrstani su različiti programi vežbanja i više modela članarine, kako za decu, početnike, rekreativce, penzionere, tako i za profesionalne sportiste.

   

  „Posetite nas i napravite prvi korak ka vašem srećnijem i zdravijem načinu života“, poručuju iz nove zrenjaninske teretane.

   

  Pročitajte još: Narednu nedelju posvetite vašem dvorištu a „Ogrev“ ima idealno rešenje!

   

  wonder gym

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing