• Wash express service: Čist i opeglan veš stiže na vašu kućnu adresu

  Imate potrebu da vam se hitno operu veš, ćebad, jastučnice, navlake, pokrivači, jakne… A što je još važnije, ne samo da veš treba da se opere, nego je neophodno da bude i osušen. A možda i opeglan. I da vam, ako je moguće, opran, osušen i mirisan stigne na kućnu adresu. Nemate razloga za brigu. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Wash express service: Čist i opeglan veš stiže na vašu kućnu adresu

  Imate potrebu da vam se hitno operu veš, ćebad, jastučnice, navlake, pokrivači, jakne… A što je još važnije, ne samo da veš treba da se opere, nego je neophodno da bude i osušen. A možda i opeglan. I da vam, ako je moguće, opran, osušen i mirisan stigne na kućnu adresu. Nemate razloga za brigu. Wash express service je vaš pouzdan partner i saradnik već 15 godina.

   

  Specijalizovani servis za pranje, sušenje i peglanje veša sve vaše potrebe zadovoljiće na odličnim mašinama, a veš će vam biti opran i osušen u najkraćem mogućem roku. Brzina i kvalitet pranja u fokusu su ovog zrenjaninskog servisa.

   

  „Naš poslovni stav je da, ako danas donesete veš, sutra će vam biti isporučen. No, ukoliko vam je hitno, sve što je potrebno mi ćemo uraditi u istom danu“, poručuju iz Wash express service-a.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Velika akcija u Art cool servisu: Klima uređaji po neverovatnim cenama!

   

  Svi su bar jednom imali muke sa velikim ćebadima, koji jedva stanu u veš mašinu. A posle pranja, muke tek slede… Gde ih raširiti i osušiti. Ćebe po ćebe, pranje ceo dan, a mesta za sušenje nigde.

   

  „Radimo sa najkvalitetnijim deterdžentima i omekšivačima. Sveže opran i osušen veš zamirisaće vam kuću. Nemojte se mučiti i pokušavati da u kućnoj veš mašini perete velike stvari. Kod nas ćete to učiniti lakše, brže i bezbednije nego u kućnoj varijanti“, kažu naši sagovornici.

   

  Wash express service: Kućna dostava je potpuno besplatna

   

  Nema potrebe za zakazivanjem. A kućna dostava je potpuno besplatna.

   

  Skratite sebi muke odlaskom u Wash express service.

   

  „Ko jednom proba, uvek nam se vraća“, kažu u ovom zrenjaninskom servisu za pranje, sušenje i peglanje veša.

   

  Wash express service se nalazi u tržnom centru u naselju Brigadira Ristića, pored pruge. Vrata servisa otvorena su od 7 do 19 časova.

   

  Brojevi telefona su 023 528 624 i 062 203 212.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing