• Upiši Fakultet za menadžment u predupisnom roku i ostvari popust

  Imate još samo 14 dana da iskoristite fenomenalnu priliku i upišete Fakultet za menadžment (FAM) u predupisnom roku i ostvarite popust od 10 odsto na iznos školarine, prilikom prvog upisa, za izabrani studijski program.   Popust od 10 odsto u predupisnom roku na Fakultetu za menadžment možete da ostvarite do 1. juna. Prethodno je potrebno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Upiši Fakultet za menadžment u predupisnom roku i ostvari popust

  Imate još samo 14 dana da iskoristite fenomenalnu priliku i upišete Fakultet za menadžment (FAM) u predupisnom roku i ostvarite popust od 10 odsto na iznos školarine, prilikom prvog upisa, za izabrani studijski program.

   

  Popust od 10 odsto u predupisnom roku na Fakultetu za menadžment možete da ostvarite do 1. juna. Prethodno je potrebno da se REGISTRUJETE OVDE.

   

  Na osnovnim akademskim studijama na raspolaganju su vam studijski programi za inženjerski menadžment, menadžment u medijima, menadžment u informacionim tehnologijama i poslovna ekonomija.

   

  Na master studijama možete upisati studijske programe menadžment u zdravstvu, poslovna ekonomija, menadžment javnih nabavki, inženjerski menadžment i poslovni menažment.

   

  Fakultet za menadžment (FAM) iz Sremskih Karlovaca kao obrazovna i naučno – istraživačka institucija nastoji da promoviše, pre svega, poslovnu ekonomiju, menadžment, poslovnu informatiku, inženjerski menadžment, menadžment u medijima. To čini upotrebom najnovijih tehnologija i nastavnih principa.

   

  U polju obrazovanja nastoji da omogući studentima najviše moguće akademske standarde i obezbedi kvalitetno sticanje naučnih znanja, umeća i veština usklađenih sa potrebama savremenog i globalnog tržišta rada. Rad Fakulteta prilagođen je svetskim i evropskim standardima na polju obrazovanja. Stoga se FAM ističe kao jedan od vodećih u regionu, upravo po pružanju višedimenzionalne mogućnosti napretka i usavršavanja.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Kroz naučno delovanje, FAM ističu radovi objavljeni u najpriznatijim naučnim časopisima. Fakultet je nosilac i partner u više nacionalnih i internacionalnih projekata. U ovim projektima ponosni je partner veoma cenjenih univerziteta širom Evrope.

   

  Posetite sajt Fakulteta za menadžment i saznajte sve što vas interesuje.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing