• Unapređena receptura margarina: Probudi dan uz Dobro jutro!

  Dijamant je kompanija posvećena stalnom unapređenju proizvodnih procesa, koja aktivno ulaže resurse u inovativnost, u nastojanju da se uskladi sa potrebama tržišta i potrošača. Kampanja „Dobro jutro – probudi dan!“ osmišljena je sa željom da na zanimljiv i kreativan način različite ciljne grupe upozna sa novinama u razvoju Dobro jutro brenda i podstakne na dobro […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Unapređena receptura margarina: Probudi dan uz Dobro jutro!

  Dijamant je kompanija posvećena stalnom unapređenju proizvodnih procesa, koja aktivno ulaže resurse u inovativnost, u nastojanju da se uskladi sa potrebama tržišta i potrošača. Kampanja „Dobro jutro – probudi dan!“ osmišljena je sa željom da na zanimljiv i kreativan način različite ciljne grupe upozna sa novinama u razvoju Dobro jutro brenda i podstakne na dobro raspoloženje od ranog jutra.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Projekat „Mladi poslastičar“ osvojio titulu društveno odgovorne kampanje u Srbiji

   

  – Dijamant kao regionalni lider u prehrambenoj industriji ulja, stonih margarina i majoneza, posebnu pažnju posvećuje inoviranju portfolija i unapređenju proizvoda. U skladu sa tim, osmislili smo novu komunikacionu platformu koja za cilj ima da naše potrošače motiviše da svako jutro započnu uz muziku i naše spotove koji šire pozitivnu energiju i dobre vibracije. Osim novog dizajna ambalaže, vođeni svetskim trendovima koje stalno pratimo, unapredili smo i recepturu Dobro jutro margarina, koja sada podrazumeva odsustvo palminog ulja, tako da udeo domaćih sirovina u proizvodu sada iznosi 90 odsto – izjavio je Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant.

   

   

  On je dodao da je Dijamant prvi u ovoj kategoriji načinio važan korak i potrošačima ponudio liniju proizvoda koja ne sadrži palmino ulje.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Dobro jutro margarini idealni su za pripremu brzog i ukusnog obroka. Savršene mazivosti i teksture, uz omiljeno pecivo i dodatak vitamina A, D i E, postaće rutina uz koju ćete biti spremni za ostatak dana.

   

  https://www.zrenjaninski.com/kat-marketing/vila-xenos-na-zlatiboru-savrsena-kombinacija-udobnosti-i-stila-foto/

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing