• U TOKU VELIKA PRODAJA SADNOG MATERIJALA

  U Rasadniku JKP „Čistoća i zelenilo“ u toku je jesenja prodaja sadnog materijala. Osim širokog asortimana lišćara, četinara, ukrasnog šiblja, višegodišnjeg cveća, u ovom rasadniku, po veoma povoljnim cenama, možete kupiti kalemljene lišćare i četinare koji vrlo atraktivno izgledaju. Cene sadnog materijala se kreću u zavisnosti od veličine, starosti i vrste biljke. Pored sadnog materijala, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U TOKU VELIKA PRODAJA SADNOG MATERIJALA

  U Rasadniku JKP „Čistoća i zelenilo“ u toku je jesenja prodaja sadnog materijala. Osim širokog asortimana lišćara, četinara, ukrasnog šiblja, višegodišnjeg cveća, u ovom rasadniku, po veoma povoljnim cenama, možete kupiti kalemljene lišćare i četinare koji vrlo atraktivno izgledaju.

  Cene sadnog materijala se kreću u zavisnosti od veličine, starosti i vrste biljke.

  Pored sadnog materijala, od prošle godine građanima se nudi i malč koji ima višestruku ulogu. Pored toga što malč dekorativno izgleda (jer ga ima u više boja), on sprečava isušivanje zemljišta, održava temperaturu zemljišta i sprečava nastanak korova.

  Građani, osim velikog izbora kvalitetnog sadnog materijala, u „Čistoćinom“ rasadniku, uz kupovinu mogu dobiti sve informacije i savete od kompetentnih stručnjaka u vezi sadnje, nege i održavanje biljaka.

  Rasadnik se nalazi u Radničkoj ulici bb (naselje Šumica), a sve dodatne informacije zainteresovani građani mogu dobiti i putem telefona 023/562 – 107.

  Za sve posetioce i potencijalne kupce, rasadnik je otvoren radnim danima i subotom od 7 do 15 časova.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing