• „Tehnomedia“ povodom 20. rođendana priređuje brojna iznenađenja!

  Tehnomedia povodom jubilarnog 20. rođendana ove godine priređuje brojna iznenađenja. Zahvaljujući rođendanskim promocijama i akcijama, opremićete dom ili poslovni prostor po super cenama.   Sve je počelo u Zaječaru 2001. godine kada je osnovana jedna mala prodavnica bele tehnike, audio i video opreme, a ceo asortiman bio je smešten u 20 kvadrata. Firma se zvala Technic house. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Tehnomedia“ povodom 20. rođendana priređuje brojna iznenađenja!

  Tehnomedia povodom jubilarnog 20. rođendana ove godine priređuje brojna iznenađenja. Zahvaljujući rođendanskim promocijama i akcijama, opremićete dom ili poslovni prostor po super cenama.

   

  Sve je počelo u Zaječaru 2001. godine kada je osnovana jedna mala prodavnica bele tehnike, audio i video opreme, a ceo asortiman bio je smešten u 20 kvadrata. Firma se zvala Technic house. Ubrzano širenje je počelo dve godine kasnije. U isto vreme povećavao se broj radnika, radilo se na usavršavanju, a kompanija je rasla iz godine u godinu. Danas, kompanija Tehnomedia centar d.o.o. jubilarnu 20. godinu uspešnog rada i poslovanja dočekuje sa 54 maloprodajna objekta u 35 gradova i sa 467 zaposlenih.

   

  tehnomedia

   

  Ova kompanija je ponosna i na svoju online prodavnicu i Call centar sa 27 operatera. Magacini u Zaječaru se nalaze na površini od preko 10.000 kvadrata. Vozni park ove kompanije čini šest kamiona, 20 kombi vozila i 15 putničkih vozila.

   

  Kako navode u kompaniji, najveću zaslugu duguju vama i zahvaljuju se na ukazanom poverenju.

   

  Tehnomedia tim zna, ume, može i hoće, i u tome je tajna uspešnih godina.

   

  dragan jovanović
  Dragan Jovanović

   

  Zalaganje i strpljenje je najbitnije

   

  Kako ističe vlasnik i direktor kompanije Tehnomedia centar d.o.o. Dragan Jovanović, zalaganje i strpljenje je najbitnije, čime god da se bavite.

   

  – Realno, teško je spakovati 20 godina u nekoliko rečenica. Ponosni smo na svoju energiju i veru u sebe od kada smo krenuli pre 20 godina u jednoj maloj radnji od 20 kvadrata. Sada imamo preko 15.000 kvadrata samo maloprodajnog prostora i više od 10.000 kvadrata svog magacinskog prostora. Ponosni smo na to što smo iz Zaječara. Ponosni smo na to što je preko desetoro prvozaposlenih ljudi sada u srednjem i visokom menadžmentu kompanije. Duboko verujem u to da možemo odavde da nastavimo ovim putem i da budemo još bolji. Želim da se zahvalim svim svojim saradnicima na energiji, zalaganju i trudu – istakao je Dragan Jovanović.

   

  Prema Jovanovićevim rečima, kompanija podjednako brine o zaposlenima i potrošačima.

   

  – Dodao bih da je najveća vrednost kompanije, kao i naša misija, zadovoljstvo svih zaposlenih, što se prenosi i na naše potrošače. To je jedna veza koja naš odnos čini neraskidivim i za sve njihove probleme mi smo tu. Želim da istaknem da imamo poseban sektor za negu i brigu o korisnicima i njihovim problemima vezanim za aparate. Doživljavamo svaki njihov problem kao lični i želimo da ga u najkraćem mogućem roku rešimo. Zbog toga je zadovoljstvo veće u našem odnosu i poslovanju – naglašava Jovanović.

   

  tanja jovanović
  Tanja Jovanović

   

  Tehnomedia – 20 godina drugačiji od drugih

   

  Vlasnica kompanije Tehnomedia centar d.o.o. i direktorka Sektora za ljudske resurse Tanja Jovanović kaže da su krenuli sa jednom običnom vizijom da ako neko radi 12 sati dnevno on mora da uspe i ovde, i u bilo kom delu sveta.

   

  – Mislim da nas slogan „20 godina drugačiji od drugih“ najbolje opisuje. Upravo zbog odnosa i pristupa prema svakom pojedincu. Naša misija je okupiti zainteresovane, vredne, poštene ljude, lojalne ideji i timu. Uvideti njihove individualne kvalitete i razlike, postaviti ih upravo na onom mestu u timu gde oni mogu dati svoj maksimum, a na obostrano zadovoljstvo. Ovako nešto nije moguće bez predanog rada i iskrene posvećenosti. Od prvog dana, sa istim entuzijazmom, vodimo napred ovu našu priču, zajedno sa ljudima koji uz nas rastu, stasavaju, grade se, uče i ujedno predstavljaju najveću vrednost Tehnomedia porodice. To je ono što nas odvaja od drugih, a nas lično, čini ponosnima na sve postignuto – ističe Tanja Jovanović.

   

  Jedna od rođendanskih akcija je u toku i trajaće simboličnih 20 dana, od 7. do 27. juna. Verovali ili ne, 1.357 proizvoda nalazi se na rođendanskom popustu.

   

  Iskoristite fantastične akcije, sniženja od 15 i 20 % na određene grupe proizvoda i osetite euforiju u svakoj prodavnici.

   

  Prava je prilika da nabavite mašinu za pranje i sušenje veša po super ceni. Platićete 15% nižu cenu ako se odlučite da u ovom periodu kupite: nosač za TVštampač, televizorzvučnikdesktop računar, ili monitor. Uštedećete 20% ako ovih dana odlučite da sebe ili one do kojih vam je stalo obradujete: smart home uređajemauto radio opremompeglom i opremom za peglanje.

   

  Sve za opremanje doma i poslovnog prostora: od malih kućnih aparata do premium brendova i ekskluzivnih uređaja nalazi se na ovoj adresi.

   

  Ovu, 2021. godinu, Tehnomedia će obojiti u ružičasto i učiniti stvarnost lepšom.

   

  Tehnomedia, 20 godina drugačija od drugih. Proverite.

   

  Zapratite Tehnomedia centar i na Fejsbuku.

   

  tehnomedia

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing