• Svečano otvorena benzinska stanica AVIA u Zrenjaninu (Foto)

  Presecanjem crvene vrpce i uz šampanjac, danas je u Zrenjaninu, u prisustvu predstavnika kompanije, saradnika i prijatelja, svečano otvorena benzinska stanica AVIA.   – Izuzetno smo srećni što smo ponovo u Zrenjaninu. To smo priželjkivali odavno i evo nas opet ovde, u saradnji sa prijateljima iz „Pan gasa“. Mnogi su nas pitali zašto sada otvaramo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Svečano otvorena benzinska stanica AVIA u Zrenjaninu (Foto)

  Presecanjem crvene vrpce i uz šampanjac, danas je u Zrenjaninu, u prisustvu predstavnika kompanije, saradnika i prijatelja, svečano otvorena benzinska stanica AVIA.

   

  – Izuzetno smo srećni što smo ponovo u Zrenjaninu. To smo priželjkivali odavno i evo nas opet ovde, u saradnji sa prijateljima iz „Pan gasa“. Mnogi su nas pitali zašto sada otvaramo pumpu, u vreme krize, a naš odgovor je da mi trčimo maraton. Našim kvalitetom, posvećenošću i profesionalnim odnosom, prevazići ćemo i ovu i neke buduće krize – rekla je na otvaranju Jelena Radun, predstavnica kompanije „Radun AVIA“.

   

  Od danas Zrenjaninci mogu da se na renoviranoj, modernoj benzinskoj pumpi, snabdeju najkvalitetnijim gorivima i tečnim gasom.

   

  – AVIA je brend koji stiže iz Švajcarske. Poznat je po tome što mu je kvalitet goriva iznad i ispred svega. Zrenjaninci će moći da na pumpi, na dobro poznatoj adresi, u ulici 7. jula 22, sipaju sve vrste goriva, kao i „avia gold“, naše aditivirano gorivo po kom smo poznati. „Pan gas“ je mesto poznato po brzoj isporuci tečnog gasa, i tu praksu sa zadovoljstvom nastavljamo – rekla je za portal zrenjaninski.com Marijana Vujović, marketing menadžerka.

   

   

  Brend poznat po kvalitetnim akcijama

   

  U čast današnjeg otvaranja, Zrenjaninci imaju mogućnost da kupe bocu TNG sa popustom od 200 dinara.

   

  – AVIA je, po istraživanjima tržišta, brend poznat po kvalitetnim akcijama. Naše akcije od danas mogu da koriste i Zrenjaninci – istakla je Vujović.

   

  U renoviranom prodajnom objektu, Zrenjaninci mogu da pronađu sve što je potrebno za njih i njihovo vozilo. Tu su odlična kafa za poneti, osvežavajući napici, grickalice, ali i sve što je potrebno za automobile od dodatne opreme.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Benzinska stanica AVIA se nalazi u ulici 7. jula 22 i otvorena je 24 sata, sedam dana u nedelji.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing