• Sve što vam treba u Zrenjaninu na jednom mestu – Zrenjanin na klik!

  Živimo u vremenu u kome je u potpunosti tačna krilatica „vreme je novac“! Tempo života, radno vreme, saobraćaj, gužve… Sve je manje vremena za obilaske grada u potrazi za nečim što nam je potrebno.   Od ove nedelje u našem gradu je aktivna internet platforma „Zrenjanin na klik“ sa adresom www.zrenjaninnaklik.rs. „Zrenjanin na klik“ platforma […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sve što vam treba u Zrenjaninu na jednom mestu – Zrenjanin na klik!

  Živimo u vremenu u kome je u potpunosti tačna krilatica „vreme je novac“! Tempo života, radno vreme, saobraćaj, gužve… Sve je manje vremena za obilaske grada u potrazi za nečim što nam je potrebno.

   

  Od ove nedelje u našem gradu je aktivna internet platforma „Zrenjanin na klik“ sa adresom www.zrenjaninnaklik.rs. „Zrenjanin na klik“ platforma olakšava našim sugrađanima da pronađu one proizvode ili usluge u svom gradu koje su im neophodne, a da za to potroše najmanje vremena. S druge strane, na jednom mestu su predstavljena preduzeća i radnje koje nude svoje proizvode i usluge potencijalnim kupcima ili korisnicima usluga.

   

  Predstavljanjem na platformi, svako preduzeće olakšava sebi put da ih potencijalni kupci njihovih proizvoda ili usluga pronađu u što kraćem roku. Svako preduzeće, pored predstavljanja na platformi, ima mogućnost i da objavi promotivne akcije i popuste koje nudi svojim mušterijama.

   

  U nekoliko klikova na svom računaru ili telefonu na platformi www.zrenjaninnaklik.rs možete da pronađete gde se nalazi ono što Vam je neophodno u Zrenjaninu, da vidite kakvo im je radno vreme, preko brzih linkova kontaktirate preduzeće i zakažete svoj termin ili poručite proizvod koji Vam je potreban.

   

  zrenjanin na klik

   

  Plaforma nudi i sve informacije o dešavanjima u našem gradu

   

  Plaforma nudi i sve informacije o dešavanjima u našem gradu iz oblasti kulture, sporta, zabave i slobodnog vremena. Od sada je dovoljno da uđete na „Zrenjanin na klik“ i odaberete šta ćete posetiti za vikend. U sekciji dešavanja su prikazane pozorišne predstave, projekcije filmova u bioskopima, izložbe, promocije knjiga, najave utakmica koje se odigravaju u Zrenjaninu i okolini, kao i različite vrste zabavnih dešavanja.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Za sva preduzeća koja žele da se nađu na platformi „Zrenjanin na klik“, u prvom mesecu su obezbeđeni posebni uslovi za upis. Iskoristite priliku i upišite svoje preduzeće.

   

  Sve na klik – Zrenjanin na klik! www.zrenjaninnaklik.rs

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing