• Stambeno-poslovni objekat „Harmonija“: Skladan život u srcu grada

  Sa tradicijom dugom preko 26 godina u prodaji keramičkih pločica i opreme za kupatila kompanija „Keramika Jovanović“ se upustila u novi poduhvat, i to kao investitor stambeno-poslovnog objekta „Harmonija“.   „Verujemo da će ovaj velelepan, moderan stambeno-poslovni objekat biti početak uspešnog putovanja kroz svet „pametnih zgrada“. Sa željom da stvorimo stambeni prostor koji odiše toplinom, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Stambeno-poslovni objekat „Harmonija“: Skladan život u srcu grada

  Sa tradicijom dugom preko 26 godina u prodaji keramičkih pločica i opreme za kupatila kompanija „Keramika Jovanović“ se upustila u novi poduhvat, i to kao investitor stambeno-poslovnog objekta „Harmonija“.

   

  „Verujemo da će ovaj velelepan, moderan stambeno-poslovni objekat biti početak uspešnog putovanja kroz svet „pametnih zgrada“. Sa željom da stvorimo stambeni prostor koji odiše toplinom, lepotom i funkcionalnošću, a pritom je opremljen najsavremenijim pametnim sistemom upravljanja i kontrole, projektovali smo stambene jedinice u skladu sa svetskim trendovima u ovoj oblasti. Vaš dom smo učinili bezbednim i efikasnim“, kažu u kompaniji „Keramika Jovanović“.

   

  Osvetljenje, roletne, sigurnosni sistemi (alarmi), sistem grejanja i klimatizacije, sigurnosne kamere i drugi opcioni sistemi se povezuju u jedan koji se uspostavlja pomoću tehnologije „mreže pametnih uređaja“. Ovako povezanim uređajima je moguće upravljati pomoću aplikacije na mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, kao i kontrolnim tasterima u samim prostorijama.

   

  „Kada kažemo „grad nadohvat ruke“, zaista je to tako. Pažljivo odabrana lokacija, u neposrednoj blizini strogog centra grada, olakšava život i kretanje uživaoca stanova i korisnika lokala. Ne treba nikoga da zabrine ni blizina magistrale. Naime, u skorije vreme se planira preusmeravanje većeg dela saobraćaja na obilaznicu oko našeg grada. Pritom, ugradnjom posebno izrađene stolarije sa staklima od nekoliko komora sva gradska vreva i saobraćajna buka ostaju sa druge strane zidova“, objašnjava investitor.

   

  Ono što objekat „Harmonija“ čini posebnim je njegova kvalitetna unutrašnjost, kao i specijalni Smart Home sistem. Prilikom izgradnje su korišćeni materijali sa vrhunskim performansama. Za stambene jedinice odabrane su keramičke pločice izuzetnog kvaliteta, italijanskih i španskih brendova. Ugrađeni parketi svojom prirodnom teksturom drveta čine skladnim prelaze i spajanje svakog dela prostora. Oni potpuno odgovaraju svim stilovima koje ćete upotrebiti pri konačnom opremanju.

   

  harmonija

   

  Smart Home sistem „Harmonije“ vam omogućava da osetite brojne prednosti modernog okruženja:

   

  Ušteda energije

   

  Sistem „Harmonije“ je energetski efikasan, pre svega zato što koristi uređaje sa velikim stepenom iskorišćenosti. Uz pomoć svoje automatizacije omogućava da se ona dodatno poveća. Ovo podrazumeva optimalno podešavanje ugla roletni tako da se poveća osvetljenost prostorije ili automatsko gašenje grejanja kada niste kod kuće. Isto tako, možete programirati osvetljenje da se automatski isključuje kada izlazite iz prostorije čime ćete postići značajnu uštedu u potrošnji energije. Režijski troškovi zgrade će, takođe, biti smanjeni zahvaljujući upotrebi senzora pokreta koji će uključiti rasvetu u delovima hodnika u kojima ima prisutnih lica.

   

  Daljinsko upravljanje svim sistemima sa jednog mesta

   

  Povezanost svih uređaja u jednu mrežu je veliki korak napred što se tiče upravljanja pojedinim sistemima vašeg doma. Sve što je potrebno jeste jedna aplikacija na mobilnom telefonu, tabletu ili računaru (uz pristup internetu) i vrlo jednostavno možete da kontrolišete pametne uređaje u vašem domu i da njima upravljate na daljinu. Ukoliko je izuzetno vruć dan, možete uključiti klima uređaj dovoljno ranije kako biste osvežili stan pre nego što se vratite sa posla. Ako ste krenuli na put, a niste ugasili svetla, peglu ili neki drugi električni uređaj – vrlo lako i jednostavno to možete učiniti i iz auta uz samo par klikova.

   

  harmonija

   

  Maksimalna bezbednost doma

   

  Smart Home sistem sprečava slučajne požare koji nastaju zbog nepažnje, a mogu imati katastrofalne posledice. Bezbednost ukućana i materijalnih stvari dobija novu dimenziju. Mogućnost daljinskog otključavanja ulaznih vrata zgrade i dostupnost snimaka video nadzora u svakom trenutku stvaraju bezbednije i rasterećenije okruženje.

   

  Bolja funkcionalnost uređaja

   

  Smart Home sistem omogućava bolju funkcionalnost uređaja i vaš život čini znatno lakšim i ugodnijim. Primera radi, ne morate brinuti da li će biti tople vode kada se vratite sa poslovnog puta. Bojler možete uključiti ranije kako bi sve bilo spremno za vaš dolazak ili ga isprogramirati da se uključuje u tačno određeno vreme.

   

  harmonija

   

  Zaštita životne sredine

   

  Kako Smart Home sistem „Harmonije“ racionalno troši energiju i uopšte smanjuje potrebu za proizvodnjom električne energije, on aktivno doprinosi očuvanju okoline. U samoj izgradnji objekta posebno se vodilo računa o kvalitetno projektovanim i ugrađenim materijalima, kao i termoizolaciji objekta. To su osnove racionalnog korišćenja sistema hlađenja i grejanja, čime se pozitivno utiče na zaštitu životne sredine.

   

  Različita kvadratura stanova je namenjena kako mlađim parovima, tako i porodicama sa decom. Takođe je obezbeđena podzemna garaža, kao i parking mesta na otvorenim površinama. Eksterijer zgrade je takođe posebno osmišljen kako bi trenuci boravka van zgrade, u njenoj blizini, bili što prijatniji, a pogled sa balkona i terasa doprineo posebnom osećaju opuštenosti.

   

  U centar celokupnog projekta postavljena je porodica i sve vrednosti koje porodica kao takva nosi sa sobom. Ovo je prostor koji predstavlja malu oazu u kojoj će svaki korisnik pronaći svoje parče neba pod suncem. „Harmonija“ je mesto koje se zove domom.

   

  Obezbedite sebi savršeno mesto za život.

   

  Sve informacije o stanovima i lokalima koji su na raspolaganju možete dobiti putem broja telefona 063 543 128 ili mail adrese: prodaja@harmonijazr.rs

   

  harmonija

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing