• Sanohra swim i Sanohra fly čepići za uši – vaši saveznici ovog leta!

  Stiglo je leto koje sa sobom donosi i omiljene letnje aktivnosti – kupanje i plivanje. Koliko god da uživamo, može se desiti da se kupanje pretvori u problem. Nažalost, vrlo često se dešava da prilikom ovih aktivnosti voda uđe u uši, što stvara posebne probleme kako deci tako i odraslima.   Vlaga u ušnom kanalu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sanohra swim i Sanohra fly čepići za uši – vaši saveznici ovog leta!

  Stiglo je leto koje sa sobom donosi i omiljene letnje aktivnosti – kupanje i plivanje. Koliko god da uživamo, može se desiti da se kupanje pretvori u problem. Nažalost, vrlo često se dešava da prilikom ovih aktivnosti voda uđe u uši, što stvara posebne probleme kako deci tako i odraslima.

   

  Vlaga u ušnom kanalu stvara paru na zaštitnom ušnom vosku (cerumen), koja zajedno sa toplotom tela predstavlja idealnu sredinu za razvoj bakterija, klica i gljivica. To može da dovede do upale ušnog kanala i bubne opne (otitis externa).

   

  Postoji jednostavno rešenje za ove probleme. To su čepići za uši Sanohra swim, koji štite ušni kanal i bubnu opnu od ulaska vode.

   

  sanohra swim čepići za uši

   

  Sanohra swim čepići sprečavaju prodor vode u uho i štite ušni kanal prilikom plivanja i kupanja. Ovi čepići su vrlo jednostavni za upotrebu. Deca ih mogu koristiti, ali samo uz nadzor odraslih osoba.

   

  Potražite u svojoj apoteci Sanohra swim čepiće i rešite se letnjih muka jednom zauvek.

   

  Više informacija možete saznati na OVOM LINKU.

   

  sanohra swim čepići za uši

   

  Provitalis nudi rešenje i za bolove u ušima prilikom letenja

   

  Pored Sanohra swim, Provitalis nudi rešenje i za bolove u ušima prilikom letenja. Naime, više od polovine putnika koji lete dožive neprijatan osećaj pritiska ili bola u ušima, često i prilikom sletanja.

   

  Provitalis nudi u svom programu čepiće za uši Sanohra fly za decu i odrasle koji se koriste protiv bolova u ušima tokom letenja avionom. Čepići su kvalitetni, silikonski, sa specijalnim patentom i mogu se koristiti više puta. Proizvedeni su u Nemačkoj i ispitani su na ORL klinici Charite u Berlinu, gde je potvrđena njihova efikasnost.

   

  Čepiće za uši Sanohra fly for kids mogu koristiti deca, ali samo uz nadzor odraslih.

   

  Više informacija možete saznati na OVOM LINKU.

   

  Napominjemo da su oba proizvoda, po sastavu i kvalitetu, jedinstvena na našem tržištu i da nemaju konkurenciju.

   

  sanohra fly

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin