• Praznična akcija u hiperbaričnoj komori: Platite 10 tretmana i 5 dobijate gratis!

  Ima li lepšeg poklona nego da poklonite zdravlje. Možete ga pokloniti sebi, a možete i onom ko vam je prirastao srcu. Za takav poklon se pobrinula Hiperbarična komora „Oxybaric“ iz Zrenjanina.   Samo u decembru – za plaćen paket od 10 tretmana, „Oxybaric“ vas časti sa dodatnih 5 tretmana. Platite deset, a pet dobijete gratis! […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Praznična akcija u hiperbaričnoj komori: Platite 10 tretmana i 5 dobijate gratis!

  Ima li lepšeg poklona nego da poklonite zdravlje. Možete ga pokloniti sebi, a možete i onom ko vam je prirastao srcu. Za takav poklon se pobrinula Hiperbarična komora „Oxybaric“ iz Zrenjanina.

   

  Samo u decembru – za plaćen paket od 10 tretmana, „Oxybaric“ vas časti sa dodatnih 5 tretmana. Platite deset, a pet dobijete gratis!

   

  Obradujte sebe ili dragu osobu najlepšim novogodišnjim poklonom – paketom zdravlja.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Proslavite Novu godinu uz fantastičnu muziku i atmosferu!

   

  Ako niste znali, sada ćete saznati, a ako jeste, podsećamo vas. Hiperbarična komora je čist kiseonik, dakle izvorno zdravlje.

   

  Ako ste zdravi, hiperbarična terapija povećaće vam snagu, poboljšati memoriju i doprineti poboljšanju vašeg opšteg zdravlja. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, hiperbarična terapija će vam pomoći da dobar deo tih problema ublažite ili rešite.

   

  Vrlo dobre rezultate tretman u hiperbaričnoj komori daje kod onih koji boluju od dijabetesa, odnosno šećerne bolesti.

   

  Tretmani u hiperabričnoj komori pokazali su se dobri i u lečenju takozvanog post-kovida. Kod trećine osoba koje su preležale Covid-19 uočene su promene nastale zbog nedostatka kiseonika. Zato se ovim osobama preporučuje tretman u hiperbaričnoj komori.

   

  Hiperbarična komora riznica je kiseonika, kojim snabdeva vaš organizam, i to bukvalno svaku ćeliju, detoksikuje ga i okrepljuje.

   

  Blagotvorna je i za sportiste, kako kod oporavka od povreda, tako i u trenažnom procesu.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Zato zakažite tretman u „Oxybaric“-u, koji se nalazi na novoj adresi – na uglu ulica Koče Kolarova i Dr Kornela Radulovića.

   

  Pozovite ili pošaljite poruku na broj telefona 061 31 81 667, a možete zakazati i putem e-maila oxibariczr@gmail.com

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing