• Potreban vam je novi pogled u svet? Neka vaš izbor budu najkvalitetniji PVC prozori

  Prozor, pendžer ili ponistra – nešto bez čega ne možemo da zamislimo život. Naš prozor u svet i naša odbrana od sveta. Iako se čini da su prozori oduvek bili baš ovakvi kakvima ih danas znamo, to, naravno, nije tako.   U 13. veku pre nove ere, najraniji prozori su bili nezastakljeni otvori na krovu koji […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Potreban vam je novi pogled u svet? Neka vaš izbor budu najkvalitetniji PVC prozori

  Prozor, pendžer ili ponistra – nešto bez čega ne možemo da zamislimo život. Naš prozor u svet i naša odbrana od sveta. Iako se čini da su prozori oduvek bili baš ovakvi kakvima ih danas znamo, to, naravno, nije tako.

   

  U 13. veku pre nove ere, najraniji prozori su bili nezastakljeni otvori na krovu koji su propuštali svetlost tokom dana. Kasnije su prozori prekrivani životinjskom kožom, tkaninom ili drvetom. Sledeći su bili kapci koji su se mogli otvarati i zatvarati.

   

  I za staklo je čovek znao još u Starom veku, ali valjalo ga je napraviti tako da se kroz njega i vidi. Vek po vek, stigli smo do današnjih prozora, kroz koje gledamo, vetrimo, koji nas štite od kiše i snega, hladnoće i toplote. Put nije bio ni kratak ni lak.

   

  Potreban vam je novi pogled u svet? Razmišljate o novim prozorima ili zameni starih i dotrajalih? Nije vam lako, valja odabrati one prave, baš vaše. Zato bismo da vam olakšamo.

   

  Vaš prozor, vaš pogled u svet, vaša zaštita, čeka vas na nekom od prodajnih mesta Premije PVC.

   

  Premija PVC je zastupnik najveće fabrike prozora i vrata u Evropi, proverenog sertifikovanog kvaliteta od strane nemačkog instituta PfB iz Rozenhajma.

   

  Ono što izdvaja Premiju PVC su pristupačne cene, odnosno najbolje usklađen balans između cene i kvaliteta.

   

  Važno je naglasiti i da će kupljena PVC stolarija na vašu adresu biti isporučena ODMAH.

   

  Zrenjanincima preporučujemo da posete prodajna mesta Premije PVC u Novom Sadu, Temerinski put bb kod Rode (telefon 063/518-318) ili u Zemunu, Autoput za Novi Sad 103 (telefon 063/518-517).

   

  Kompletnu ponudu i cenovnik možete POGLEDATI OVDE.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing