• Piccolo je sa vama i u novoj godini: Pouzdane prijatelje ne treba menjati

  Nova godina je simbol novih životnih poglavlja, planova, želja i obećanja. Za jedne, novih navika. Za druge, novih nada. Za treće, novih izazova.   Ali, najbolja kombinacija je početi novu godinu sa novim planovima i željama, a iz stare poneti ono što je bilo lepo, što je bilo dobro, što je bilo prijatno…   I […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Piccolo je sa vama i u novoj godini: Pouzdane prijatelje ne treba menjati

  Nova godina je simbol novih životnih poglavlja, planova, želja i obećanja. Za jedne, novih navika. Za druge, novih nada. Za treće, novih izazova.

   

  Ali, najbolja kombinacija je početi novu godinu sa novim planovima i željama, a iz stare poneti ono što je bilo lepo, što je bilo dobro, što je bilo prijatno…

   

  I obavezno, u novu godinu iz stare povesti pouzdane prijatelje.

   

  U prošloj godini vaš pravi prijatelj, uvek spreman da vas prihvati, da vam ulepša dan, da vam ugodi, da vas prijatno iznenadi, da prepozna vaše želje, bio je Caffe Piccolo.

   

  Biće vam dobar prijatelj i ove godine. Uvek tu za prvu dobru jutarnju kafu, koja će vam uneti sunce u dan, iako ga na nebu nema.

   

  Uvek tu za topli, mirisni čaj za setno popodne. Uvek tu za vaše nove zdrave navike uz prirodne ceđene sokove ili zanimljive šejkove. Uvek tu da vas uteši toplom čokoladom sa fantastičnim ukusima, novim, iznenađujućim i neočekivanim.

   

  piccolo zrenjanin

   

  Caffe Piccolo je pravo mesto za čašu dobrog vina u dobrom društvu. Prava stanica u vašoj šetnji po kraju, da vam napravi dobru kafu za poneti, koju ćete zadovoljno ispijati uz korake.

   

  A za one koji još nemaju ovakvog prijatelja, neka Caffe Piccolo to postane. Naći ćete u njemu podršku i u dobrim i manje dobrim danima.

   

  Caffe Piccolo je pravo mesto da u njemu počnete i završite dan. Ili i jedno i drugo, zašto da ne.

   

  Podsetimo, ovaj ugostiteljski objekat se nalazi u ulici Koče Kolarova 62 (zgrada Lesnine).

   

  Broj telefona za sve informacije i rezervacije je 069 633 360.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing