• „PAN GAS“ NUDI POSEBAN POPUST ZA PENZIONERE

  Do kraja godina na pumpi „Pan gasa“, u ulici 7. jula, za penzionere važi poseban popust. Penzioneri koji budu kupovali boce propan butana za gotovinu nedeljom dobiće popust. Redovna cena je 1.650 dinara za bocu od 10 kg, a cena nedeljom za penzionere je 1.600 dinara. U „Pan gasu“ podsećaju sve one koji koriste boce […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „PAN GAS“ NUDI POSEBAN POPUST ZA PENZIONERE

  Do kraja godina na pumpi „Pan gasa“, u ulici 7. jula, za penzionere važi poseban popust. Penzioneri koji budu kupovali boce propan butana za gotovinu nedeljom dobiće popust. Redovna cena je 1.650 dinara za bocu od 10 kg, a cena nedeljom za penzionere je 1.600 dinara.

  pan-gas

  U „Pan gasu“ podsećaju sve one koji koriste boce propan butana da obavezno provere instalacije koje u velikom broju slučajeva nisu u sjajnom stanju.

  Na pumpi „Pan gasa“ creva i regulatori mogu se kupiti po najpovoljnijom cenama. Boce propan butana „Pan gas“ besplatno dostavlja na kućnu adresu.

  „Pan gas“ nalazi se u sistemu Kasice brojalice, što je još jedna od pogodnosti.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing