• „Pan gas“ nudi najkvalitetnija MOL-ova goriva i autogas odličnog kvaliteta

  Ispravnost uređaja koji koriste propan butan gas jako je važna i o tome bi oni koji takve uređaje imaju u svom domaćinstvu morali da vode računa, poručuju iz zrenjaninske firme „Pan gas“.   „Na svakih pola godine trebalo bi proveriti crevo, ventile, regulator… Postupak za proveru je vrlo jednostavan. Napravi se sapunica, pređe se njome […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Pan gas“ nudi najkvalitetnija MOL-ova goriva i autogas odličnog kvaliteta

  Ispravnost uređaja koji koriste propan butan gas jako je važna i o tome bi oni koji takve uređaje imaju u svom domaćinstvu morali da vode računa, poručuju iz zrenjaninske firme „Pan gas“.

   

  „Na svakih pola godine trebalo bi proveriti crevo, ventile, regulator… Postupak za proveru je vrlo jednostavan. Napravi se sapunica, pređe se njome preko spojeva, prekontroliše crevo, ventil, regulator i mirni ste u narednom periodu“, kažu u „Pan gasu“.

   

  Svu neophodnu opremu za uređaje koji koriste propan butan gas možete nabaviti u prodajnom objektu „Pan gasa“, koji se nalazi u Zrenjaninu, u ulici 7. jula broj 22.

   

  Pročitajte još: „Ogrev“ vam predstavlja ovonedeljnu fenomenalnu ponudu

   

  „Pan gas“ je zbog vanrednog stanja i nepovoljne epidemiološke situacije u prethodnom periodu obustavio isporuku propan butan boca na kućnu adresu. Međutim, kako saznajemo, narednih dana Zrenjaninci mogu očekivati da se sa isporukom nastavi.

   

  Na pumpi „Pan gasa“ u svako doba možete nabaviti najkvalitetnija MOL-ova goriva i autogas odličnog kvaliteta. Pumpa je odlično snabdevena i kompletnom auto kozmetikom.

   

  Pumpa „Pan gasa“ nalazi se u ulici 7. jula broj 22, a informacije možete dobiti na telefon 023 512 000. Više informacija možete dobiti i na internet prezentaciji firme na adresi pangas.rs

   

  Pumpa „Pan gasa“ radi 24 sata 7 dana nedeljno.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing