• Pametno recikliraj: Električni trotinet za najvrednijeg reciklera u martu

  Do kraja marta, svi građani Zrenjanina koji proizvode kompanija Coca-Cola, Carlsberg, Imlek, Rauch, Nektar, Red Bull i Knjaz Miloš, obeležene nalepnicom „RECIKLIRAJ“, nakon upotrebe odlože u pametne uređaje za reciklažu, moći će da osvoje električni trotinet. Proizvodi i reciklažne mašine mogu se naći u Roda i Idea prodavnicama, a nagradu ovog meseca dodeljuje kompanija Coca-Cola […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pametno recikliraj: Električni trotinet za najvrednijeg reciklera u martu

  Do kraja marta, svi građani Zrenjanina koji proizvode kompanija Coca-Cola, Carlsberg, Imlek, Rauch, Nektar, Red Bull i Knjaz Miloš, obeležene nalepnicom „RECIKLIRAJ“, nakon upotrebe odlože u pametne uređaje za reciklažu, moći će da osvoje električni trotinet. Proizvodi i reciklažne mašine mogu se naći u Roda i Idea prodavnicama, a nagradu ovog meseca dodeljuje kompanija Coca-Cola HBC.

   

  Pravila učešća su jednostavna. Građani označenu ambalažu odlažu u pametne uređaje za reciklažu. Dobijene kodove unose u Solagro aplikaciju, u kojoj su prethodno otvorili nalog. Pobednik je kupac koji tog meseca reciklira najviše i prikupi najviše bodova. U trci za nagradu mogu da učestvuju samo bodovi prikupljeni od prvog do poslednjeg dana u aktuelnom mesecu, kako bi svi građani imali jednake šanse za pobedu.

   

  Pametni uređaji nalaze se u četiri IDEA prodavnice (IDEA Super, Ulica Miletićeva 86, IDEA Ulica Jevrejska, IDEA Ulica vojvode Petra Bojovića, IDEA Ulica Tihomira Ostojića), u Roda hipermarketu u Ulici Pere Dobrinovića i na šest kioska koji su postavljeni u gradu, i to na lokacijama MZ Bagljaš – Ulica 20. oktobra, MZ Dositej Obradović – Ulica Marka Oreškovića, Kulturni centar – Ulica Narodne omladine, Stara gradska pijaca – Ulica dr Miroslava Tirše, MZ Zeleno polje – Ulica Šumadijska, Žitni trg, kao i na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“.

   

  pametno recikliraj
  Foto: Branislav Nenin

   

  Građani mogu da osvoje nove vredne nagrade

   

  Ovo je drugi krug nagradnog konkursa „Pametno recikliraj“ koji je počeo u februaru. Do jula, svakog meseca, građani će moći da osvoje nove vredne nagrade.

   

  Nagradni konkurs organizuje se u okviru projekta „Pametno recikliraj“. Njega, kroz program develoPPP nemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ), zajednički sprovode GIZ, Ball Packaging, Sekopak, Solagro Smart Recycling, Mercator-S, Reverse Logistics Group, a u saradnji sa NALED-om i programom „Svaka limenka se računa“. Projekat su podržale kompanije Coca-Cola HBC, Carlsberg, Tetra Pak, Red Bull i Knjaz Miloš i obezbedile nagradni fond za mesečne nagrade. Samo su proizvodi ovih kompanija obeleženi nalepnicom „RECIKLIRAJ“.

   

  U prvom krugu koji je održan u februaru, nagrade je dodelila kompanija Merkator. Prvoplasiranom Ivanu Ogrizoviću, koji je reciklirao više od 100 komada ambalaže, uručen je vaučer u iznosu od 10.000 dinara. Drugoplasirani Momčilo Golušin osvojio je nagradni vaučer u visini od 5.000, dok su Branislav Milković, Snežana Mihajlov i Goran Živanov nagrađeni vaučerima od po 2.000 dinara, koje mogu da iskoriste za kupovinu bilo kojih proizvoda u Idea i Roda prodavnicama, koje su u vlasništvu kompanije Merkator.

   

  Osim za učešće u trci za mesečne nagrade, u aplikaciji se kontinuirano mogu prikupljati bodovi i menjati za vaučere od 10 do 20 odsto popusta na artikl po izboru u Roda i Idea prodavnicama. Popusti se ostvaruju na prodajnim kasama, gde kasiri skeniranjem koda u aplikaciji automatski primenjuju nižu cenu na odabrani artikal. Trajanje vaučera je sedam dana od trenutka kada se aktivira. Prikupljenim bodovima ne može da istekne rok i mogu da se zamene za vaučer u bilo kom trenutku.

   

  pametno recikliraj
  Foto: Branislav Nenin

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing