• Osmi mart u kafeu Piccolo: Drage dame, očekuje vas lepo iznenađenje!

  Koliko je dragih žena u vašem životu? Koliko je onih koje su vam učinile život lepšim, u čijem ste društvu proveli divne trenutke… Koje su vas nasmejale, koje su vas utešile, sa kojima ste se razumeli bez reči… Koje su vas slušale, sa kojima ste se budili i sa kojima vam se težak dan završavao […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Osmi mart u kafeu Piccolo: Drage dame, očekuje vas lepo iznenađenje!

  Koliko je dragih žena u vašem životu? Koliko je onih koje su vam učinile život lepšim, u čijem ste društvu proveli divne trenutke… Koje su vas nasmejale, koje su vas utešile, sa kojima ste se razumeli bez reči… Koje su vas slušale, sa kojima ste se budili i sa kojima vam se težak dan završavao mirnim snom? Sada je vreme da im kažete hvala i njihov dan, Dan žena, Osmi mart, učinite drugačijim od svih drugih, običnih dana.

   

  Predlažemo vam da nekoliko posebnih sati sa vama dragom ženskom osobom provedete na posebnom mestu, na mestu koje se zove Caffe Piccolo. U prijatnoj atmosferi, uz laganu muziku, uz diskretno, profesionalno osoblje.

   

  Da vam u društvu supruge, majke, devojke, najbolje drugarice, koleginice sa posla, ovaj praznik bude poseban i da ga pamtite, Caffe Piccolo učiniće još nešto.

   

  osmi mart u kafeu piccolo

   

  Osmi mart uz nezaboravne koktele

   

  Za svaki poručeni koktel, Caffe Piccolo daruje još jedan! Jer, koktel nije samo piće, koktel je uživanje, atmosfera, ritual, radost, tajna, druženje i sreća. Zato obeležite Dan žena sa vama dragom ženskom osobom slaveći suštinu života baš uz koktel. U kafeu Piccolo jedan ćete poručiti, a drugi ćete dobiti gratis.

   

  A ovde vas očekuje još jedno iznenađenje. Uz poručena alkoholna pića, naime, dobijate meze gratis.

   

  Ovo je naša preporuka, ali ako ste za dobru kafu, ako ste za očaravajući frape, ako volite sok od ceđenog voća ili neki specijalni čaj, sve to vas čeka u kafeu Piccolo.

   

  Caffe Piccolo se nalazi u ulici Koče Kolarova 62 (zgrada Lesnine). Radno vreme lokala je od 7 do 20 časova, a brojevi telefona za sve informacije i rezervacije su 060 448 86 36 069 633 360.

   

  Zapratite Caffe Piccolo i na novoj stranici na Fejsbuku.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing