• Odlična vest: „Pan gas“ u Zrenjaninu je proširio svoje kapacitete!

  Odlična vest! Zrenjaninci imaju savremenu benzinsku pumpu na kojoj mogu da biraju između svih vrsta kvalitetnog goriva. To je pumpa „Pan gas“ u Zrenjaninu. Ona se, da podsetimo, nalazi u ulici 7. jula broj 22.   Osim što mogu da se snabdeju svim vrstama motornog goriva renomiranog proizvođača, potrošači isto tako mogu da u svako […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Odlična vest: „Pan gas“ u Zrenjaninu je proširio svoje kapacitete!

  Odlična vest! Zrenjaninci imaju savremenu benzinsku pumpu na kojoj mogu da biraju između svih vrsta kvalitetnog goriva. To je pumpa „Pan gas“ u Zrenjaninu. Ona se, da podsetimo, nalazi u ulici 7. jula broj 22.

   

  Osim što mogu da se snabdeju svim vrstama motornog goriva renomiranog proizvođača, potrošači isto tako mogu da u svako doba dana i noći kupe kvalitetan gas. Punionica gasa radi 24 sata, svih sedam dana u nedelji.

   

  „Pan gas“ u Zrenjaninu je proširio svoje kapacitete, pa se tako sada ne stvaraju gužve, nego se u komfornim uslovima vozači putničkih i teretnih vozila mogu snabdeti onim što im je potrebno. Instaliran je i takozvani brzi pištolj, sa duplo bržim protokom goriva, tako da se samo sipanje goriva sada odvija kraće.

   

  Na pumpi „Pan gasa“ podsećaju sve one koji koriste plin u bocama da redovno kontrolišu kućne instalacije, koje mogu biti uzrok velikih nevolja. Kontrolišite ventile, regulatore, instalaciju, a sve što vam je potrebno takođe možete kupiti na pumpi „Pan gasa“.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  „Pan gas“ se nalazi u Zrenjaninu, u ulici 7. jula 22.

   

  Potrošačima je dostupan 24 sata 7 dana u nedelji.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing