• NOVOGODIŠNJE IKEBANE U CVEĆARI „JASMIN“ (FOTO)

  Novogodišnja čarolija obuzima svaki dom i unosi sreću i radost, a ovo je i pravo vreme za okupljanje dragih osoba i darivanje. Najlepši, neizostavan deo novogodišnje čarolije jeste ukrašavanje prostora ikebanama.     Upravo zbog predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika zrenjaninska cvećara „Jasmin“ je pripremila novogodišnje ikebane koje su aranžirane prirodnim granama četinara, svećama raznih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NOVOGODIŠNJE IKEBANE U CVEĆARI „JASMIN“ (FOTO)

  Novogodišnja čarolija obuzima svaki dom i unosi sreću i radost, a ovo je i pravo vreme za okupljanje dragih osoba i darivanje. Najlepši, neizostavan deo novogodišnje čarolije jeste ukrašavanje prostora ikebanama.

   

  novogodišnje ikebane

   

  Upravo zbog predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika zrenjaninska cvećara „Jasmin“ je pripremila novogodišnje ikebane koje su aranžirane prirodnim granama četinara, svećama raznih boja i debljina, kao i novogodišnjim ukrasima.

   

  Cene ikebana su povoljne. Kreću se od 300 do 1.000 dinara, i zavise od broja sveća i ukrasa koji se nalaze u ikebani.

   

  Novogodišnje ikebane mogu poslužiti kao idealna dekoracija trpeze, radnog i stambenog prostora, ili kao dodatni element dekoracije u prostoriji koju krasi okićena jelka.

   

  novogodišnje ikebane

   

  – Pozivamo građane da dođu u cvećaru „Jasmin“ i izaberu novogodišnje ikebane, kako bi svoj stambeni ili poslovni prostor oplemenili pred nastupajuće praznike – poručuje Danijela Tančić, portparolka Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“, u okviru kojeg posluje ova cvećara.

   

  Cvećara „Jasmin“ nalazi se u samom centru grada, u Svetosavskoj ulici broj 2. Radno vreme cvećare je svakog radnog dana i subotom od 7 do 20 časova, a broj telefona cvećare je 023 / 536 – 772.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing