• Nekoliko korisnih saveta za one koji izaberu grejanje pomoću klima uređaja

  Meteorolozi za danas i sutra najavljuju ledene dane. Prognozirano je suvo i veoma hladno vreme sa jutarnjim mrazevima i temperaturom ispod nule u većini mesta. Mnogi naši sugrađani izabrali su grejanje pomoću klima uređaja, pa evo nekoliko korisnih saveta za njih, kako da ove dane pregrme što lakše i bez većih problema.   „Osnovno je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nekoliko korisnih saveta za one koji izaberu grejanje pomoću klima uređaja

  Meteorolozi za danas i sutra najavljuju ledene dane. Prognozirano je suvo i veoma hladno vreme sa jutarnjim mrazevima i temperaturom ispod nule u većini mesta. Mnogi naši sugrađani izabrali su grejanje pomoću klima uređaja, pa evo nekoliko korisnih saveta za njih, kako da ove dane pregrme što lakše i bez većih problema.

   

  „Osnovno je da klima uređaj ne gase, nego da on bude u sistemu rada non-stop. Eventualno, u toku noći mogu da smanje zadatu temperaturu, ali klimu nikako ne treba gasiti. Prvo, prostorije se rashlade, pa ih je teško ponovo zagrejati, a drugo, ukoliko klima stalno radi, smanjuje se potrošnja. Isplativije je i jeftinije“, objašnjavaju u Art Cool servisu iz Zrenjanina.

   

  Klima uređajima je najteže da rade na temperaturama između minus 5 i plus 5 stepeni.

   

  „Tada je visoka vlaga u vazduhu i vrlo često se spoljne jedinice smrznu. To nije nikakav problem, klima se smrzne, pa otopi. No, naši sugrađani koji su izabrali grejanje pomoću klima uređaja, a to znamo po čestim pozivima, ne dočekaju da se klima automatski odmrzne, što inače signalizira na displeju, nego proces prekinu i onda uređaj prestane sa radom. Naš savet je da puste klimu da sama odradi proces odmrzavanja. Ako je klima uređaj ispravan, nakon odmrzavanja će nastaviti dalje sa normalnim radom“, ističu u Art Cool servisu.

   

  Dobar deo problema ljubazni serviseri rešiće telefonski. No, za ono što ne može da se reši telefonski, tu je Art Cool servis.

   

  Kontakt telefon je 063 776 32 59, a servisera možete kontaktirati i putem FEJSBUK STRANICE.

   

  Art Cool servis se nalazi u ulici Ivana Aćina 35, u Zrenjaninu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing