• Ne propustite sjajnu priliku – odlično posuđe po neverovatnim cenama!

  Ne propustite sjajnu priliku da odlično posuđe kupite po neverovatnim cenama! Naime, do 4. februara u prodavnici „Vitapur – Svilanit“, koja se nalazi u Aviv Parku Zrenjanin, važe veliki sezonski popusti.   Posuđe Rosmarino možete da pazarite i po 50 odsto nižim cenama! Tako sada izuzetno kvalitetni tiganji koštaju od 1.595 do 1.995 dinara, a vok, koji […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ne propustite sjajnu priliku – odlično posuđe po neverovatnim cenama!

  Ne propustite sjajnu priliku da odlično posuđe kupite po neverovatnim cenama! Naime, do 4. februara u prodavnici „Vitapur – Svilanit“, koja se nalazi u Aviv Parku Zrenjanin, važe veliki sezonski popusti.

   

  Posuđe Rosmarino možete da pazarite i po 50 odsto nižim cenama! Tako sada izuzetno kvalitetni tiganji koštaju od 1.595 do 1.995 dinara, a vok, koji je koštao 5.490 dinara, u ovom trenutku može da bude vaš za 2.745 dinara! Šerpa umesto 4.990 dinara košta 2.495 dinara, a cena staklenog poklopca je od 795 do 995 dinara. I to nije sve! Uz kupovinu bilo kog komada Rosmarino posuđa na poklon dobijate sunđer za čišćenje Kvikk.

   

  U ponudi možete pronaći i pekače koji su jeftiniji za 60 odsto, a u hit ponudi nalaze se i prekrivači, torbe, čarape i još mnogo toga!

   

  Šta je sve u ponudi, možete pogledati u nastavku.

   

  Po akcijskim cenama, do 70 odsto nižim od redovnih, možete kupiti i kvalitetne dušeke, pokrivače, jastuke, posteljine, peškire i bade mantile. Više o tome PROČITAJTE OVDE.

   

  vitapur popusti

  vitapur popusti posuđe

  vitapur popusti posuđe

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing