• Menjačnica „Spin“ omogućila plaćanje računa i platnim karticama

  Izlazeći u susret potrebama svojih klijenata, menjačnica „Spin“ iz Zrenjanina je odnedavno omogućila plaćanje računa i ostalih finansijskih obaveza i platnim karticama.   Za sada, računi se platnim karticama mogu platiti na dva uplatna mesta – u poslovnom centru „Renesansa“ i u zgradi „Šeherezade“, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića broj 30.   PROČITAJTE JOŠ: […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Menjačnica „Spin“ omogućila plaćanje računa i platnim karticama

  Izlazeći u susret potrebama svojih klijenata, menjačnica „Spin“ iz Zrenjanina je odnedavno omogućila plaćanje računa i ostalih finansijskih obaveza i platnim karticama.

   

  Za sada, računi se platnim karticama mogu platiti na dva uplatna mesta – u poslovnom centru „Renesansa“ i u zgradi „Šeherezade“, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića broj 30.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Idealno rešenje: Zašto su Rainbow usisivači pravi izbor za vas

   

  Menjačnica „Spin“ na teritoriji grada ima nekoliko uplatnih mesta. Ona se nalaze na Bagljašu, na centralnoj pijaci, u Miletićevoj ulici, kao i tri u centralnoj ulici.

   

  Zrenjaninci već znaju da će ih tamo dočekati ljubazno i profesionalno osoblje i da će plaćanje računa ili nekih drugih finansijskih obaveza uraditi brzo i pouzdano, u prijatnoj atmosferi, bez nervoze i gubljenja vremena.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Odnedavno, na dva uplatna mesta to mogu da učine bez obaveznog keša, nego uz pomoć platne kartice. Brzo, lako i sigurno.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing