• Mart je pravi mesec za servis klima uređaja, stručnjaci objašnjavaju i zašto

  Iako su vam radijatori još topli, pa vam se čini da su vrućine daleko, iskustvo prethodnih godina pokazuje da je period između sezone grejanja i sezone hlađenja sve kraći. Do juče ste se grejali, a sad već uključujete klimu. Zato je mart pravo vreme i odličan mesec za servis klima uređaja.   Mislite – nisam […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mart je pravi mesec za servis klima uređaja, stručnjaci objašnjavaju i zašto

  Iako su vam radijatori još topli, pa vam se čini da su vrućine daleko, iskustvo prethodnih godina pokazuje da je period između sezone grejanja i sezone hlađenja sve kraći. Do juče ste se grejali, a sad već uključujete klimu. Zato je mart pravo vreme i odličan mesec za servis klima uređaja.

   

  Mislite – nisam klimu previše koristio i ne moram da je servisiram. Kakva greška!

   

  Za početak, klima uređaj mora biti redovno održavan, kako bi radio normalno, a garancija važi samo ako je servis urađen onako kako je propisano.

   

  I u slučaju da ne koristite klima uređaj često, u njemu se nakupi prljavština. Zbog vlažne sredine klima uređaj je pogodan za razvoj grinja, mikroorganizama, buđi… Redovno čišćenje i servisiranje omogućava zdrav vazduh u prostoriji.

   

  Neodržavani klima uređaji troše mnogo više struje, slabije hlade, a u krajnjem slučaju i preopterećuju kompresor. Onda vam klima samo zasmrdi i prestane da radi. Imajte na umu da je popravka uvek skuplja od održavanja.

   

  O redovnom servisiranju posebno treba voditi računa tamo gde ima osoba koje su alergične i gde ima male dece. I još nešto, a vrlo važno.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Najviše ima kvarova kad je napolju pakao od vrućine. I onda na servisera i majstora morate da čekate. A hitno vam je. Ali, i drugima. Zato na vreme mislite na klima uređaj bez kog više ne možete da zamislite život. Kao i u drugim stvarima, tako je i kod klime – bolje je sprečiti nego lečiti.

   

  Prepustite servis klima uređaja firmi ART COOL

   

  Ispravan klima uređaj vaš je saveznik, a vaš savetnik je ART COOL servis u Zrenjaninu.

   

  Za sve što vas interesuje, za sve nedoumice, za najbolji izbor, za odličan servis, za to da prestanu sve vaše brige u vezi sa klima uređajima, ART COOL servis možete kontaktirati putem broja telefona 063 776 32 59 ili PREKO FEJSBUKA.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing