• Linglong organizovao sportsko – rekreativni događaj „Summer games“

  Kompanija „Linglong International Europe“ je, nakon prolećne akcije vožnje bicikala i prikupljanja smeća „ReBicikliraj 2021“, u nedelju, 15. avgusta, po prvi put od osnivanja u Srbiji, organizovala sportsko – rekreativni događaj za zaposlene, pod nazivom „Summer games 2021“. Događaj je upriličen na gradskom kupalištu Peskara.   On je okupio oko 70 zaposlenih, koji su se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Linglong organizovao sportsko – rekreativni događaj „Summer games“

  Kompanija „Linglong International Europe“ je, nakon prolećne akcije vožnje bicikala i prikupljanja smeća „ReBicikliraj 2021“, u nedelju, 15. avgusta, po prvi put od osnivanja u Srbiji, organizovala sportsko – rekreativni događaj za zaposlene, pod nazivom „Summer games 2021“. Događaj je upriličen na gradskom kupalištu Peskara.

   

  On je okupio oko 70 zaposlenih, koji su se takmičili u nekoliko različitih i zanimljivih disciplina, istovremeno poštujući sve protivepidemijske mere. Učesnici su bili podeljeni u devet ekipa.

   

  PROČITAJTE JOŠ: LINGLONG za svoje zaposlene organizuje interni kurs kineskog jezika

   

   

  U prvoj igri, na visokoj letnjoj temperaturi, zaposleni su pokazali svoju izdržljivost i graditeljsko – projektantske sposobnosti. Oni su, naime, gradili što višu kulu od 30 listova papira A3 i pomoću selotejpa. Pobednička ekipa je uspela da sagradi kulu višu od četiri metra.

   

  U drugoj disciplini, učesnici su odmerili snage u nadvlačenju konopca, koristeći sva dozvoljena sredstva i tehnike „ukopavanja“ u pesak, kako bi zajedničkim trudom došli do pobede. Bez obzira na to koji tim je pobedio, svi su dobili osećaj jedinstva i povezanosti.

   

  Treća disciplina – „Egg drop“ – najviše je zabavila i ekipe i gledaoce. Takmičari su imali zadatak da plastično jaje na kašičici što pre prenesu do svog saigrača i predaju mu uz što manje ispadanja jajeta na užareni pesak. Ova igra, iako deluje prilično jednostavno, od svih članova je zahtevala veliku koncentraciju i koordinaciju. Od strane publike je propraćena gromoglasnim navijanjem i smehom.

   

  Poslednja disciplina, koju su najviše ispratili svi prisutni, bila je odbojka na pesku sa po četiri člana u ekipi. Svi zaposleni su ostavili srce na terenu i udruženim snagama postizali veoma atraktivne poene.

   

   

  Pobedničkim ekipama karte za utakmice Linglong Tire Super lige

   

  Između svake discipline zaposleni su imali dovoljno vremena za osveženje i kupanje u jezeru. Kompanija je za sve učesnike pripremila majice, sportske rekvizite, flašice sa vodom, sendviče i čokoladice, kao i pehare i diplome za prva tri mesta u svakoj disciplini. Ostali takmičari su dobili zahvalnice i simbolične poklone. Za pobedničke ekipe su obezbeđene i karte za fudbalske utakmice Linglong Tire Super lige.

   

  Organizacijom ovog događaja, kompanija nije samo doprinela međusobnom upoznavanju kolega, već je još jednom ukazala na značaj fizičke aktivnosti, zdravlja i timskog duha.

   

  Kompanija se ovim putem zahvaljuje svim učesnicima, kao i JP „Gradska stambena agencija“ iz Zrenjanina i Ministarstvu unutrašnjih poslova za ustupanje lokacije na korišćenje i brigu o bezbednosti učesnika. Kompanija „Linglong International Europe“ u budućnosti planira da ovakve aktivnosti redovno organizuje za sve svoje zaposlene. Time želi da osnaži takmičarski duh i izgradi zdrav kolektiv, u kojem se zaposleni osećaju kao deo tima u kojem vlada međusobno poverenje i zajedništvo.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing