• Kompanija „Dijamant“ proslavlja 85 godina poslovanja i nagrađuje vernost potrošača

  Kompanija „Dijamant“, koja je dokazani lider u kategoriji ulja, stonih margarina i majoneza na regionalnom tržištu, ove godine proslavlja veliki jubilej – 85 godina poslovanja. Tim povodom, plasirana je jedinstvena aplikacija putem koje kupci ostvaruju pravo na ulaznice za koncert Ace Pejovića, koji će biti upriličen u martu u Novom Sadu.   Na ovaj način […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Kompanija „Dijamant“ proslavlja 85 godina poslovanja i nagrađuje vernost potrošača

  Kompanija „Dijamant“, koja je dokazani lider u kategoriji ulja, stonih margarina i majoneza na regionalnom tržištu, ove godine proslavlja veliki jubilej – 85 godina poslovanja. Tim povodom, plasirana je jedinstvena aplikacija putem koje kupci ostvaruju pravo na ulaznice za koncert Ace Pejovića, koji će biti upriličen u martu u Novom Sadu.

   

  Na ovaj način „Dijamant“ pokazuje posebnu pažnju i zahvalnost svojim potrošačima za poverenje i podršku u višedecenijskom radu i razvoju.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Održavanje PVC stolarije: Minimalno vremena za maksimalan efekat

   

  – Izuzetno smo ponosni na činjenicu da smo kompanija sa dugom tradicijom, čiji su proizvodi višestruko nagrađivani u različitim kategorijama i neizostavni su deo svakog domaćinstva. Naši brendovi se kontinuirano unapređuju u skladu sa potrebama tržišta i potrošača, a „Dijamant“ je danas sinonim za tradiciju i kvalitet. Tokom proteklih decenija svedoci smo da su se tržišta, kompanije i poslovne politike nužno menjale. Međutim, ono što ostaje imperativ i fokus „Dijamanta“ su visok standard i ulaganje u inovacije – izjavio je Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije „Dijamant“.

   

  On je ujedno uputio poziv potrošačima da se pridruže proslavi jubileja.

   

  kompanija dijamant
  Foto: Dijamant

   

  Kompanija „Dijamant“ išla u korak sa vremenom

   

  Još od davne 1938. kada je izgrađena fabrika ulja „Beograd“ u tadašnjem Petrovgradu, kompanija „Dijamant“ je išla u korak sa vremenom. U međuvremenu je postala vodeći proizvođač u uljarskoj industriji. Kao jedna od članica Fortenova grupe, na društveno odgovoran način, svoj portfolio i proizvodne procese usklađuje sa najnovijim svetskim trendovima u prehrambenoj industriji i po najvišim standardima. Pritom, vodi računa o održivom razvoju uz brigu o životnoj sredini. Sistem sa više od 800 zaposlenih, uz podršku snažno razvijene distributivne mreže, obezbeđuje kontinuirano snabdevanje tržišta „Dijamant“ proizvodima u svim delovima zemlje i regiona.

   

  Aplikacija koju je kompanija za potrebe predstojećeg jubileja kreirala omogućava korisnicima da obezbede svoje mesto u dvorani hale Spens 28. marta, skeniranjem fiskalnih računa za kupljene Dijamant proizvode. Nakon evidencije potrebne vrednosti kupovine, ostvaruje se pravo na najviše dve karte za koncert.

   

  Više informacija o mehanizmu zainteresovane očekuje na posebnoj web stranici dijamant85godina.rs.

   

  Proslavi će, pored potrošača, prisustvovati zaposleni, članovi porodica, saradnici i partneri. Jer – kad „Dijamant“ slavi, svi su pozvani!

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  kompanija dijamant
  Foto: Dijamant

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing