• Još kvalitetnija usluga: Dograđuje se benzinska stanica „Pan gas“ (Foto)

  Benzinska stanica „Pan gas“, u ulici 7. jula u Zrenjaninu, uskoro će biti proširena. U toku su radovi na dogradnji, a proširenje postojećih kapaciteta potrošačima će obezbediti još kvalitetniju uslugu.   „U toku su građevinski radovi koji će proširiti postojeći prostor benzinske pumpe i našim potrošačima omogućiti mnogo kvalitetniju uslugu na najsavremeniji način. Proširenjem ćemo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Još kvalitetnija usluga: Dograđuje se benzinska stanica „Pan gas“ (Foto)

  Benzinska stanica „Pan gas“, u ulici 7. jula u Zrenjaninu, uskoro će biti proširena. U toku su radovi na dogradnji, a proširenje postojećih kapaciteta potrošačima će obezbediti još kvalitetniju uslugu.

   

  „U toku su građevinski radovi koji će proširiti postojeći prostor benzinske pumpe i našim potrošačima omogućiti mnogo kvalitetniju uslugu na najsavremeniji način. Proširenjem ćemo omogućiti lakši prilaz većim vozilima. Biće moguće točenje svih vrsta goriva koji postoje na našem tržištu, a planiramo i instaliranje automata za brzo točenje goriva“, kažu u „Pan gasu“.

   

  Na benzinskoj pumpi „Pan gas“ potrošači se mogu snabdeti najkvalitetnijim „Molovim“ gorivima. Iskusni vozači znaju da je kvalitet goriva jako važan za rad motora, a posebno je važan kad je u pitanju potrošnja.

   

  U „Pan gasu“ se posebno vodi računa o poljoprivrednicima. Poljoprivrednici mogu da na ovoj benzinskoj pumpi uvek kupe evro dizel po povlašćenim, vrlo povoljnim cenama. Trenutna cena litra evro dizela je 130 dinara.

   

  benzinska stanica pan gas

   

  „Pan gas“ radi non-stop, 365 dana u godini

   

  „Pan gas“ poznat je i po kućnoj dostavi boca TNG-a. Ovu uslugu rade u periodu od 8 do 15 časova, dok potrošači na samoj pumpi TNG boce mogu kupiti u svako doba dana i noći.

   

  „Naši dostavljači se na terenu susreću sa vrlo lošim stanjem kućnih instalacija“, kažu u „Pan gasu“ i apeluju na građane da redovno kontrolišu svoje instalacije.

   

  Za bezbednost ukućana, ali i komšija, jako je važno da instalacija bude ispravna. Redovno se moraju kontrolisati, a po potrebi obnavljati creva, regulatori, zaptivni ventili.

   

  „Sve što vam je potrebno, naravno, možete kupiti na našoj benzinskoj pumpi“, naglašavaju u „Pan gasu“.

   

  „Pan gas“ svoja vrata ne zatvara nikad: radno vreme je 24 sata, 365 dana u godini.

   

  Benzinska stanica „Pan gas“ nalazi se u ulici 7. jula 22 u Zrenjaninu.

   

  Pročitajte još: Kvalitet bez kompromisa – to je Pan gas!

   

  benzinska stanica pan gas

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing