• Još jedno priznanje: Dijamant ulje miljenik potrošača Srbije

  Kompanija Dijamant dobitnik je priznanja „Miljenik potrošača“, koje dodeljuje udruženje „Moja Srbija“ u saradnji sa Centrom potrošača Srbije, a uz podršku Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine i Grada Beograda. Dijamant je nagradu dobio u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“.   Nagrada se dodeljuju treći put isključivo na osnovu glasova potrošača i to putem interneta i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Još jedno priznanje: Dijamant ulje miljenik potrošača Srbije

  Kompanija Dijamant dobitnik je priznanja „Miljenik potrošača“, koje dodeljuje udruženje „Moja Srbija“ u saradnji sa Centrom potrošača Srbije, a uz podršku Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine i Grada Beograda. Dijamant je nagradu dobio u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“.

   

  Nagrada se dodeljuju treći put isključivo na osnovu glasova potrošača i to putem interneta i ankete na terenu koja se sprovodi u deset gradova Srbije, na uzorku od 2000 ispitanika.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Najjači popusti ikada u Planeti Sport!

   

  – Nagrade koje dolaze od potrošača imaju posebnu vrednost i značaj za kompanije, jer krajnji korisnici predstavljaju i najkompetentniji žiri. Od prvih koraka u procesu proizvodnje do finalnog plasmana na tržište, u fokusu su nam potrebe i zahtevi potrošača. Stoga je čast biti prepoznat i izdvojen po kvalitetu. Ujedno, ovo je potvrda uspešne poslovne politike. To je i podsticaj i obaveza da nastavimo da se razvijamo u svim segmentima i ulažemo u proizvodne kapacitete – izjavio je Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Priznanja „Miljenik potrošača“ dodeljuju se brendovima na našem tržištu bez obzira na njihovo i poreklo kompanija u čijem vlasništvu se nalaze. Ove godine u konkurenciji za nagradu našlo se oko 1.500 brendova.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing