• IRING 62: PREPUSTITE STRUČNJACIMA DA VAM UREDE DVORIŠTE

  Decembar je počeo sa pravim zimskim temperaturama i u vazduhu se oseća sneg. Zato je, pre nego što padne pravi sneg, pravo vreme da očistite svoje travnjake i dvorišta od lišća. Da biste i na proleće uživali u vrtu i zelenom tepihu, sada je vreme da se lišće izgrabulja i skloni. Sve to vam predstavlja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  IRING 62: PREPUSTITE STRUČNJACIMA DA VAM UREDE DVORIŠTE

  Decembar je počeo sa pravim zimskim temperaturama i u vazduhu se oseća sneg. Zato je, pre nego što padne pravi sneg, pravo vreme da očistite svoje travnjake i dvorišta od lišća.

  Da biste i na proleće uživali u vrtu i zelenom tepihu, sada je vreme da se lišće izgrabulja i skloni. Sve to vam predstavlja veliki problem – nemate vremena, ni alata, a i ne znate kud biste sa lišćem.

  Umesto vas, sav taj posao obaviće preduzeće „Iring 62“. Kad stručnjaci iz „Iringa 62“ uklone lišće, prihraniće vaš travnjak i to vam je garancija lepog proleća u vrtu i dvorištu.

  Lišće vam se nakupilo u olucima? Kad pada kiša, voda se preliva ili vam, ne daj Bože, negde prokišnjava. Zapušeni oluci prava su noćna mora.

  Ni po jada – i oluke za vas čisti „Iring 62“.

  Meteorolozi sneg i led najavljuju za kraj ovog meseca. Mnoge već glava boli. Ali nema razloga. Jednim telefonskim pozivom rešićete i taj problem – „Iring 62“ očistiće i sneg i led u vašem dvorištu ili ispred vaše kuće.

  Više informacija na www.iring62.com Kontakt: iring1962@gmail.com 063 562 767 i 063 556 57 67

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing