• Hisense Fresh Master klima uređaji održavaju svež vazduh u prostorijama

  Svež vazduh, naročito u zatvorenim prostorima, postao je jedan od prioriteta za očuvanje zdravlja. Pojavom novog koronavirusa, mogućnost da u prostoriji u kojoj boravite imate svež, prečišćen vazduh, postala je još važnija. S obzirom na to da svojim funkcijama efikasno uklanja mnoge viruse iz prostorije, poput H1N1, HFMD i EV71, ne čudi što su prošle […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Hisense Fresh Master klima uređaji održavaju svež vazduh u prostorijama

  Svež vazduh, naročito u zatvorenim prostorima, postao je jedan od prioriteta za očuvanje zdravlja. Pojavom novog koronavirusa, mogućnost da u prostoriji u kojoj boravite imate svež, prečišćen vazduh, postala je još važnija. S obzirom na to da svojim funkcijama efikasno uklanja mnoge viruse iz prostorije, poput H1N1, HFMD i EV71, ne čudi što su prošle i ove godine Hisense Fresh Master klima uređaji postali izbor broj jedan za korisnike širom sveta.

   

  Rezultati ispitivanja koje je sprovela JKA (Japanska organizacija za osiguranje kvaliteta) pokazali su da Hisense Fresh Master klima uređaji, zahvaljujući indikatorima zapremine vazduha i stope smanjenja CO2, efikasno održavaju svež vazduh i pročišćavaju prostorije. Oni smanjuju nivo ugljen-dioksida i istovremeno uvećavaju nivo kiseonika. Zapreminu svežeg vazduha u prostoriji podižu i do 150 m3/h.

   

  Hisense Fresh Master klima uređaji takođe imaju mogućnost zadržavanja cirkulacije vazduha u zatvorenom prostoru bez otvaranja prozora. Time stvaraju zdravije i prijatnije životno okruženje. To je posebno značajno u zimskim mesecima, kada je nivo zagađenosti vazduha znatno povišen.

   

  Jednako je važno i u prolećnim mesecima, kada je u vazduhu visoka koncentracija polena, koja pravi ozbiljne probleme ljudima koji su osetljivi.

   

  Zato su Hisense Fresh Master klima uređaji najbolje rešenje za sve one kojima je kvalitet vazduha u životnom ili poslovnom prostoru na prvom mestu.

   

  Da su ovi uređaji lideri pokazuje i prestižni JKA sertifikat za svež vazduh. Dobijen je od Japanske organizacije za osiguranje kvaliteta, neprofitne organizacije japanske vlade.

   

  ART COOL servis u Zrenjaninu ima bogatu ponudu klima uređaja

   

  Sve informacije u vezi sa Hisense Fresh Master klima uređajima možete dobiti u ART COOL servisu u Zrenjaninu.

   

  Za sve što vas interesuje, za sve nedoumice, za najbolji izbor, za odličan servis, za to da prestanu sve vaše brige u vezi sa klima uređajima ART COOL servis možete kontaktirati na broj telefona 063 776 32 59, ili putem društvene mreže Fejsbuk, klikom na OVAJ LINK. 

   

  U nastavku pogledajte deo ponude ART COOL servisa u Zrenjaninu.

   

  hisense klima uređaji

  hisense klima uređaji

  hisense klima uređaji

  hisense klima uređaji

  hisense klima uređaji

  hisense klima uređaji

  hisense klima uređaji

  hisense klima uređaji

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing