• Hiperbarična komora pojačava imunitet i ubrzava oporavak tela

  Iscrpljeni ste od zime, zatvorenog prostora, nedovoljnog kretanja… Pod hroničnim ste stresom, neraspoloženi ste… Niste u kondiciji, imunitet vam je narušen… Nema razloga za zabrinutost. Hiperbarična komora je mesto gde ćete se oporaviti. Imamo sreće što baš takva komora postoji u Zrenjaninu.   Znamo da bez kiseonika nema života. A u hiperbaričnoj komori uživaćete u njemu.   Tretman […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Hiperbarična komora pojačava imunitet i ubrzava oporavak tela

  Iscrpljeni ste od zime, zatvorenog prostora, nedovoljnog kretanja… Pod hroničnim ste stresom, neraspoloženi ste… Niste u kondiciji, imunitet vam je narušen… Nema razloga za zabrinutost. Hiperbarična komora je mesto gde ćete se oporaviti. Imamo sreće što baš takva komora postoji u Zrenjaninu.

   

  Znamo da bez kiseonika nema života. A u hiperbaričnoj komori uživaćete u njemu.

   

  Tretman kiseonikom poboljšaće vam cirkulaciju krvi, smanjiti zapaljenske reakcije, povećati odbrambene sposobnosti vašeg organizma, pomoći u zarastanju hroničnih rana…

   

  Ne dopada vam se kako vam izgleda koža? Boravak u hiperbaričnoj komori vašu kožu će podmladiti i zategnuti.

   

  Možda niste znali, ali tretman u hiperbaričnoj komori povećava opštu izdržljivost vašeg organizma i povećava tako potreban imunitet.

   

  Zaboravljate? U pomoć stiže hiperbarična komora. Tretman u hiperbaričnoj komori poboljšava ne samo vašu fizičku spremnost nego pomaže i vašoj memoriji.

   

  Bolujete od dijabetesa i muče vas propratne pojave ove bolesti? Hiperbarična komora će vam biti najbolji saveznik u borbi protiv njih.

   

  Još je mnogo koristi od hiperbarične komore, a kako ih ne bi bilo, kad je kiseonik univerzalno gorivo i energija života.

   

  Ne razmišljajte mnogo. Počastite sebe tretmanom u hiperbaričnoj komori, podignite imunitet i vaš organizam će vam biti duboko zahvalan.

   

  Osvežite i dušu i telo, zaslužili su.

   

  Oxybaric centar se nalazi u Zrenjaninu, u Karadžićevoj 3.

   

  Za više informacija i rezervacije termina možete se obratiti na telefon 061 3181 667 ili na mejl oxibariczr@gmail.com

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing