• Grejanje klima uređajem: Najekonomičniji način zagrevanja prostorija

  Jesen nas je i ove godine počastila prijatnim temperaturama, pravim Miholjskim letom. Karakteristike Miholjskog leta, koje je najavljeno i za naredne nedelje, jesu hladna jutra i sveže večeri, dok je sredina dana prijatno topla. To znači da vam je u stanu ili kući potrebno grejanje samo u jutarnjim i večernjim satima. Za ovakve uslove, najisplativije […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Grejanje klima uređajem: Najekonomičniji način zagrevanja prostorija

  Jesen nas je i ove godine počastila prijatnim temperaturama, pravim Miholjskim letom. Karakteristike Miholjskog leta, koje je najavljeno i za naredne nedelje, jesu hladna jutra i sveže večeri, dok je sredina dana prijatno topla. To znači da vam je u stanu ili kući potrebno grejanje samo u jutarnjim i večernjim satima. Za ovakve uslove, najisplativije i najekonomičnije, a i najkomfornije je grejanje klima uređajem.

   

  Svi klima uređaji danas imaju mogućnost grejanja.

   

  To su vrlo efikasni uređaji koji na osnovu uloženog jednog kilovat-časa električne snage emituju tri i više kilovat-časova toplotne snage u prostorijama koje želite da ugrejete.

   

  grejanje klima uređajem

   

  Koje su prednosti grejanja klima uređajem?

   

  Klimom vrlo brzo ugrejete prostoriju. Najekonomičniji je vid grejanja, jer troši vrlo malo električne energije. Nema loženja, pepela, dima, a potrebnu temperaturu lako regulišete.

   

  Nema opasnosti od požara kao kod nekih drugih vidova grejanja.

   

  Klima uređaj zauzima vrlo malo mesta u stanu i njime se lako i komforno upravlja daljinskim upravljačem.

   

  Ako se odlučite za grejanje klima uređajem, ne treba vam posebno mesto u stanu, imate ga na zidu, ne treba vam spremište za ogrev…

   

  Čisto je, komforno i u odnosu na neke druge vidove grejanja vrlo ekonomično. A poželjnu temperaturu uz pomoć klima uređaja dostižete za vrlo kratko vreme.

   

  Zato je za prelazni period klima uređaj idealno rešenje za grejanje vašeg stambenog prostora. Takođe, klime se mogu koristiti i za grejanje tokom cele zime pri niskim temperaturama i do -25 C. Za to su namenjene inverter klime.

   

  A vaš idealni partner za odabir pravog klima uređaja je ART COOL servis iz Zrenjanina.

   

  Kao što do prijatne toplote možete doći pritiskom samo jednog dugmeta na daljinskom upravljaču, tako do klima uređaja možete doći pozivom na broj 063 776 32 59 ili možete posetiti sajt artcool.co.rs kao i Fejsbuk stranicu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing