• Farbara „House“ ima novu akciju: Značajni popusti za radnike u zdravstvu

  Zrenjaninska farbara „House“ odlučila je da se oduži svim zdravstvenim radnicima koji se nesebično angažuju i izgaraju na svom poslu u poslednjih godinu i više dana.   „Mislimo da svi dugujemo veliku zahvalnost onima koji su zaposleni u velikom zdravstvenom sistemu i koji se, bez odmora, brinu o nama i našim najbližima“, poručuju iz farbare […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Farbara „House“ ima novu akciju: Značajni popusti za radnike u zdravstvu

  Zrenjaninska farbara „House“ odlučila je da se oduži svim zdravstvenim radnicima koji se nesebično angažuju i izgaraju na svom poslu u poslednjih godinu i više dana.

   

  „Mislimo da svi dugujemo veliku zahvalnost onima koji su zaposleni u velikom zdravstvenom sistemu i koji se, bez odmora, brinu o nama i našim najbližima“, poručuju iz farbare “House”.

   

  Svako može da im se zahvali na svoj način, a farbara „House“ je odlučila da im obezbedi značajan popust pri kupovini u ovoj radnji.

   

  U saradnji sa svojim poslovnim partnerima, „House“ je obezbedio popust od 20 odsto na priznate brendove kao što su Casati dekorativne tehnike, Maxima, Kraft…

   

  Takođe, zdravstveni radnici, uz popust, mogu da kupe i sav ostali materijal koji se nalazi u farbari „House“. Iz akcije su izuzeti samo stiropor i gips karton ploče.

   

  Da bi ostvarili popust od 20 odsto, zdravstveni radnici treba samo da pokažu ID karticu.

   

  Podsećamo, prodajni objekat se nalazi u Banatskoj 144 u Zrenjaninu. Radno vreme je radnim danima od 7 do 18 časova, a subotom od 7 do 14 sati.

   

  „House“ obezbeđuje i dostavu kupljene robe, u gradu i okolini, po dogovoru.

   

  Telefoni za više informacija su 023 528 233 i 060 528 233 0.

   

  Zapratite “House” i na Fejsbuku.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing