• Doktor za drvene podove: Neka vaš parket ponovo zasija punim sjajem

  Parket ispod nogu vam škripi, proizvodi ružne zvukove. Odvaja se od podloge, pojavljuju se velike fugne, ugiba vam se pod nogama.   Vaš parket ili brodski pod je bolestan i pod hitno mu je potreban doktor.   Sreća da postoji dobar doktor za drvene podove i sreća što je taj doktor uvek dostupan. To je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Doktor za drvene podove: Neka vaš parket ponovo zasija punim sjajem

  Parket ispod nogu vam škripi, proizvodi ružne zvukove. Odvaja se od podloge, pojavljuju se velike fugne, ugiba vam se pod nogama.

   

  Vaš parket ili brodski pod je bolestan i pod hitno mu je potreban doktor.

   

  Sreća da postoji dobar doktor za drvene podove i sreća što je taj doktor uvek dostupan. To je Systema parket ZR.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Uštedite vreme i novac: Nova akcijska ponuda kvalitetnog materijala i opreme!

   

  Kad pozovete hitnu pomoć za vaš parket, prvo što sledi je postavljanje dijagnoze.

   

  Firma Systema parket ZR će najrealnije predočiti stanje vašeg parketa ili brodskog poda i na licu mesta, u skladu sa stanjem, predložiti vam opis poslova koji treba da se urade i zajedno sa vama formirati cenu.

   

  „Ono što vidimo na terenu su parketi ili brodski podovi postavljeni na lošim i neravnim podlogama, ili košuljicama. Pritom su lepljeni starim metodama kao što su bitumenske smole. Sve to dovodi do toga da se parket podigne, da škripi, da se ugiba… Takvim podovima je pod hitno potrebna pomoć“, kažu u firmi Systema parket ZR, koja probleme sa drvenim podovima rešava dugoročno.

   

  Majstori će na terenu najbolje videti šta je sve potrebno da se uradi. Onda će zajedno sa vama odabrati najbolji lak koji će da sija narednih deset ili čak i dvadeset godina.

   

  „Imamo ponekad zahteve da drveni pod bude u mat varijanti. Možemo i to, možemo sve što naši klijenti požele“, objašnjavaju u firmi Systema parket ZR.

   

   

  Za stručnjake iz ove firme dileme nema: drveni podovi su imperativ.

   

  „Drveni podovi su prirodni materijal u vašem domu. Parket je odličan izolator, postojan materijal, udoban i prijatan. Lako se održava. Kada se odlučujete po čemu ćete hodati narednih decenija, nemojte se dvoumiti. To bi trebalo da bude drvo. Jer, to je investicija za ceo život. Naravno, uz dobro održavanje i povremenu reparaciju“, ističu stručnjaci iz ove firme.

   

  Dakle, drveni podovi i Systema parket ZR. A zašto baš Systema parket ZR? Razloga ima napretek.

   

  Profesionalni tim vam je uvek na raspolaganju. Zajedno sa vama će odrediti šta je potrebno da se uradi, odabrati materijal i u skladu sa tim odrediti cenu. Na određene parketarske radove dobićete i garanciju.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  I još nešto: deo novca biće usmeren u naše najmlađe sugrađane, u obnovu podova u vrtićima i školama, po čemu je firma Systema parket ZR poznata.

   

  Za sve što vas zanima u vezi sa drvenim podovima, obratite se na broj telefona 060 427 58 72.

   

  Hotel Vojvodina je upisao Zrenjanin na kartu gradova sa najboljom organizacijom poslovnih događaja

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing