• Dođi u Nomad Beer House i probaj zanatsko pivo vrhunskog kvaliteta

  Znate li koja je razlika između života i piva? Razlika je u tome što, kada je pivo pri kraju, možete da kažete: Konobar, još jedno!   Pošto ne možemo da naručimo još jedan život, možemo bar da uživamo u ovome koji imamo. A previše je on kratak da bismo ga trošili na loše stvari. Zato, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dođi u Nomad Beer House i probaj zanatsko pivo vrhunskog kvaliteta

  Znate li koja je razlika između života i piva? Razlika je u tome što, kada je pivo pri kraju, možete da kažete: Konobar, još jedno!

   

  Pošto ne možemo da naručimo još jedan život, možemo bar da uživamo u ovome koji imamo. A previše je on kratak da bismo ga trošili na loše stvari. Zato, kada već možemo da pozovemo konobara i kažemo mu: „Daj još jedno“, treba da biramo pivo koje će probuditi sva naša čula. Baš takvo, zanatsko pivo vrhunskog kvaliteta, toči se u zrenjaninskoj mini-pivnici „Nomad Beer House“.

   

  Oni koji su do sada imali priliku da probaju četiri vrste zanatskih piva iz ove mini-pivnice posvedočiće da se radi o čistom, rashlađenom zadovoljstvu iz krigle.

   

  Lager, crno, Pale Ale IPA i pšenično pivo sprema se po posebnoj recepturi i zato odskače od mnogih drugih piva koja možete naći kod nas u ponudi.

   

  U mini-pivnici Nomad Beer House pivo se toči u čašama od 0,3 litra i kriglama od 0,5 i 1 litar. Ali, kada ga probate, verujemo da će vam i ono od jedan litar biti malo.

   

  I ne zaboravite šta je onomad rekla jedna umna glava – bolje malo pivo nego veliko hvala!

   

  Mini-pivnica Nomad Beer House se nalazi na uglu Žitnog trga i Miletićeve ulice, u dvorištu iza Eurobanke.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Radno vreme ove zrenjaninske mini-pivnice je radnim danima od 11 do 23 sata, a vikendom do ponoći.

   

  Za više detalja i porudžbine na usluzi vam je telefon 064 271 50 79.

   

  nomad beer house

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing