• Dijamant način: Ukusi Italije i Meksika u vašem domu

  Otići na putovanje u Italiju ili Meksiko kako bismo uživali u zalogajima njihovih vrhunskih specijaliteta zaista izgleda kao plan bez mane. Međutim, kako to često nismo u mogućnosti usled svakodnevnih obaveza, Dijamant način pronašao je način. Uz nove začine Italije i Meksika veoma brzo i lako možete, bar na trenutak, otputovati na svoju željenu destinaciju. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dijamant način: Ukusi Italije i Meksika u vašem domu

  Otići na putovanje u Italiju ili Meksiko kako bismo uživali u zalogajima njihovih vrhunskih specijaliteta zaista izgleda kao plan bez mane. Međutim, kako to često nismo u mogućnosti usled svakodnevnih obaveza, Dijamant način pronašao je način. Uz nove začine Italije i Meksika veoma brzo i lako možete, bar na trenutak, otputovati na svoju željenu destinaciju.

   

  Novi proizvodi kompanije Dijamant najbolje se oslikavaju u našem domu. Nekoliko poteza kesicom i naši voljeni dobijaju „Italiju u domu“ i „egzotično putovanje na jug Amerike“. Uobičajen dan i svakodnevne obaveze zvuče dosadno, zar ne? Inspiracija je svuda oko nas, a malim promenama, svaki dan može biti dan sa pravim ukusom. Koji god izbor bio, važno je da uživate u hrani, na pravi način!

   

  Kad kažemo sunce, plaža i dobro začinjena hrana, koja je vaša prva asocijacija? Ili kad pričamo o zemlji gde umetnost i muzika postaju jedno, gde se rađaju moda, dizajn i arhitektura, gde svaka regija, veliki ili mali grad ima svoju tradicionalnu kuhinju, svetski poznatu – upravo to vam donosi novi Dijamant način začin.

   

  Živi život sa ukusom

   

  Unesite vrelinu u vaš dom pomoću novog Dijamant načina začina Meksika, koji će probuditi sva vaša čula. Ukoliko volite da eksperimentišete u kuhinji, nova kombinacija slatko-ljutog ukusa će učiniti da kroz samo nekoliko trenutaka osetite duh ove daleke i egzotične destinacije.

   

  Italijanska kuhinja je poznata po velikom izboru ukusa i jedna je od najpopularnijih u svetu. Dijamant se postarao da ne morate otići u Italiju da biste jeli pravu italijansku pastu ili lazanje, jer uz pomoć Dijamant način začina Italije u svom domu možete jednostavno i lako pripremati ova jela.

   

  Oba Dijamant načina kombinacija su sedam različitih biljaka, nosioci su oznake „Izabrani proizvod godine“, sadrže samo morsku so i u potpunosti su bez pojačivača ukusa.

   

  Živi život sa ukusom, svaki dan, na pravi način – Dijamant način!

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing