• Demit fasada i njene prednosti: Poslušajte ove savete stručnjaka

  Sezona radova je već uveliko počela. Bilo da gradite, renovirate, postavljate fasadu, uređujete dvorište i baštu ili obavljate neke druge slične poslove, u Ogrevu možete pronaći sve što vam je potrebno, i to po vrlo povoljnim uslovima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Demit fasada i njene prednosti: Poslušajte ove savete stručnjaka

   

  Kada pričamo o uređenju kuće, vrlo je važno misliti o njenoj spoljašnjosti, odnosno izolaciji i fasadi. Ističemo veliku prednost izolacije vašeg doma ne samo zbog uštede u troškovima grejanja, koja može iznositi čak i 30 odsto, nego se na ovaj način štite i unutrašnji zidovi od pojave buđi, zbog kondenzovanja vlage sa unutrašnje strane.

   

  Ljudi se često odlučuju za postavljanje demit fasade, jer se na taj način u toku zime čuva toplota u kući, dok je leti demit fasada funkcionalna toliko da čak može zameniti klima uređaj. Prednost ovakve investicije je u tome što se vraća za period od tri do pet godina i relativno brzo se postavlja.

   

  PROČITAJTE JOŠ: LJUBI TE BATICA, IDEMO NA EURO: Zoran Mirković oduševio naciju najnovijom reklamom (VIDEO)

   

  Osim materijala koji planirate da koristite prilikom izolacije, veliku ulogu u kvalitetu radova ima i stručnost majstora koji ih izvodi. Pored fasadnog stiropora, za izolaciju se može upotrebiti i kamena vuna, koju takođe možete pronaći u prodajnim objektima Ogreva.

   

  Ukoliko se pripremate za ovu vrstu posla, obradovaće vas vest da su ponovo aktuelni specijalni akcijski paketi, u zavisnosti koju debljinu stiropora ćete koristiti za izolaciju.

   

  *Savet plus: ukoliko ste planirali da upotrebite stiropor manje debljine (najčešće se koristi 5cm), razmislite o izolaciji zidova koji su okrenuti ka severu – da za njih ipak upotrebite fasadni stiropor debljine 10cm. Podsećamo vas da, pritom, u prodajnom objektu Ogreva na Lazarevačkom drumu, sav potreban materijal možete platiti na odloženo, do 24 mesečne rate. Primamljivo, zar ne?

   

  Saznajte više o prednostima i trenutnim cenama demit fasade na OVOM BLOGU.

   

  „Za sve vas napravili smo i brzi kalkulator proračuna troškova materijala za izolaciju vašeg doma, tako da je potrebno samo da nas pozovete ili još bolje da nas posetite. Vaše je samo da premerite površinu spoljnih zidova“, poručuju iz kompanije Ogrev.

   

  Sve što vam je potrebno za dom, od temelja do krova, možete pronaći u najvećim zrenjaninskim maloprodajnim centrima Ogreva, koji nude povoljnosti pri kupovini u vidu odloženog plaćanja, plaćanja na rate i čekovima građana. Posetite prodajne objekte Ogreva i uverite se u veliki izbor proizvoda za vašu kuću/stan, dvorište i baštu.

   

  Ogrev Zrenjanin – Lazarevački drum 13 – 023/563-120

   

  Ogrev Melenci – Vujice Vujanova bb – 023/713-518

   

  Dobro došli!

   

  ogrev akcija nedelje

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing