• Dan zaljubljenih u Hotelu „Vojvodina“ koji ćete dugo pamtiti!

  Ako želite da Dan zaljubljenih, dan koji slavi ljubav, provedete na jednom posebnom mestu, za potpuni doživljaj, za Valentinovo koje ćete pamtiti, pobrinuo se Hotel „Vojvodina“.   Paket aranžman osmišljen je za one koji se vole i koji dva dana žele da provedu u gradu na Begeju. I to u komfornim sobama, uz vrhunsku uslugu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dan zaljubljenih u Hotelu „Vojvodina“ koji ćete dugo pamtiti!

  Ako želite da Dan zaljubljenih, dan koji slavi ljubav, provedete na jednom posebnom mestu, za potpuni doživljaj, za Valentinovo koje ćete pamtiti, pobrinuo se Hotel „Vojvodina“.

   

  Paket aranžman osmišljen je za one koji se vole i koji dva dana žele da provedu u gradu na Begeju. I to u komfornim sobama, uz vrhunsku uslugu i u romantičnoj atmosferi.

   

  Aranžman za 14. i 15. februar podrazumeva romantičnu večeru uz divnu muziku, noćenje sa doručkom, besplatno korišćenje spa i fitnes centra. Obuhvata i kasnu odjavu iz hotela, do 15 časova.

   

  Ovaj aranžman za dve osobe košta 7.500 dinara.

   

  S obzirom na to da Dan zaljubljenih pada u petak, Hotel „Vojvodina“ predlaže da produžite boravak u hotelu u gradu na Begeju ne samo na subotu, nego i na nedelju. I to po promo ceni.

   

  Dodatno noćenje sa doručkom po osobi, po promo ceni, košta 2.760 dinara.

   

  Rezervacije se mogu uraditi na broj telefona 023 561 233.

   

  A za one koji bi da se zabave i lepo provedu, i u posebnom raspoloženju dočekaju Valentinovo, uoči Dana zaljubljenih Hotel „Vojvodina“ omogućio je uživanje u kabareu Mine Lazarević.

   

  Dakle, 13. februar provedite u društvu Mine Lazarević, u Hotelu „Vojvodina“. Kabare počinje u 20 časova, a karte, po ceni od 1.000 dinara, možete rezervisati na broj telefona 063 562 783. U cenu je uračunato jedno piće.

   

  dan zaljubljenih u hotelu vojvodina

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing