• Da li znate koliko su za svaku kuću i ukućane važna ulazna vrata?

  Da li znate koliko su za svaku kuću i ukućane važna ulazna vrata? Ispred vrata je svet, nekad prijateljski, ali nekad i neprijateljski, a iza vrata su porodica, dom, sigurnost, bezbednost…   Da li znate da se, prema narodnom verovanju, kuća zida tamo gde petao peva, gde se roje pčele, gde je mravinjak, gde šljiva […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Da li znate koliko su za svaku kuću i ukućane važna ulazna vrata?

  Da li znate koliko su za svaku kuću i ukućane važna ulazna vrata? Ispred vrata je svet, nekad prijateljski, ali nekad i neprijateljski, a iza vrata su porodica, dom, sigurnost, bezbednost…

   

  Da li znate da se, prema narodnom verovanju, kuća zida tamo gde petao peva, gde se roje pčele, gde je mravinjak, gde šljiva najbolje raste, gde ovce vole da prenoće? Ili, kuća se zida tamo gde je dobro mesto za sve – za biljke, životinje, ljude.

   

  A da bi se u kuću ušlo, mora se proći kroz vrata. I zato su vrata tako važna. Zato ih ukrašavamo i kitimo za praznike vencima, potkovicama, mirisnim lekovitim biljem, da u kuću puste samo dobrotu i zdravlje, samo ono dobro, a ispred ostave ono loše.

   

  Pa, kad već jesu tako važna, odlučite se za najbolja. Ulazna vrata koja u ponudi ima firma Premija PVC spadaju, kao i ostala njihova stolarija, u najkvalitetnija na našem tržištu.

   

  Svi proizvodi koje nudi Premija PVC poseduju sertifikate kvaliteta, a izrađuju se od vrlo kvalitetnog materijala koji nije osetljiv na vlagu, imaju čelično ojačanje u štoku i krilu, štede energiju… Pritom, vrlo su jednostavni za rukovanje.

   

  To ne čudi jer su kvalitet proizvoda i zadovoljan kupac osnovni moto poslovanja Premije PVC.

   

  Najveći izbor gotove stolarije nemačkog brenda

   

  Da biste se uverili u kvalitet i uslugu na vrhunskom nivou, posetite neko od prodajnih mesta Premije PVC. Na licu mesta ćete naći najveći izbor gotove stolarije nemačkog brenda, koji u ponudi u Srbiji ima samo Premija PVC.

   

  Ova firma je zastupnik najveće fabrike prozora i vrata u Evropi, proverenog sertifikovanog kvaliteta od strane nemačkog instituta PfB iz Rozenhajma.

   

  Ono što izdvaja Premiju PVC su pristupačne cene, odnosno najbolje usklađen balans između cene i kvaliteta.

   

  Važno je naglasiti i da će kupljena PVC stolarija na vašu adresu biti isporučena ODMAH.

   

  Zrenjanincima preporučujemo da posete prodajna mesta Premije PVC u Novom Sadu, Temerinski put bb kod Rode (telefon 063/518-318) ili u Zemunu, Autoput za Novi Sad 103 (telefon 063/518-517).

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing