• Čuva toplotu vašeg doma: Kvalitetna PVC stolarija po ekstra cenama!

  Još nije kasno da zamenite dotrajalu stolariju. Kvalitetna PVC stolarija, koju nudi Premija PVC, sačuvaće topotu vašeg doma i što je još važnije – sačuvaće i vaš novčanik.   Premija PVC poznata je po tome što je uskladila odnos cene i kvaliteta. Konkretno, to znači da ćete za svoj novac najbolji kvalitet dobiti u Premiji […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Čuva toplotu vašeg doma: Kvalitetna PVC stolarija po ekstra cenama!

  Još nije kasno da zamenite dotrajalu stolariju. Kvalitetna PVC stolarija, koju nudi Premija PVC, sačuvaće topotu vašeg doma i što je još važnije – sačuvaće i vaš novčanik.

   

  Premija PVC poznata je po tome što je uskladila odnos cene i kvaliteta. Konkretno, to znači da ćete za svoj novac najbolji kvalitet dobiti u Premiji PVC.

   

  Premija PVC nudi najpovoljniju gotovu PVC stolariju na tržištu. Novo na tržištu je profil 7 komora, sa 3 dihtung gume, duplo termoizolaciono staklo 24mm i 1,5mm čelično ojačanje. Profil sadrži nemačke okove, kip mehanizam i najjače 3D šarke.

   

  Iz bogate ponude izdvajamo i prozore Super Class – 81 mm toplotni izolacioni 7-komorni PVC profil u okviru krila i okvira. Ovi prozori su sa toplim ivicama, trostrukim zaptivanjem, čeličnom armaturom i povećanom zvučnom izolacijom.

   

  Ovo je samo deo bogate ponude, a još mnogo toga vas čeka na prodajnim mestima Premije PVC.

   

  Isporuka je ODMAH.

   

  Premija PVC poznata je i po tome što ide u susret svojim kupcima, pa je nedavno otvorila još jedno prodajno mesto u Mladenovcu. U planu je otvaranje dobro opremljenih prodajnih mesta u još nekoliko gradova u Srbiji.

   

  Zrenjanincima preporučujemo da posete prodajna mesta Premije PVC u Novom Sadu, Temerinski put bb kod „Rode“ (telefon 063/518-318), ili u Zemunu, Autoput za Novi Sad 103 (telefon 063/518-517).

   

  Zapratite firmu Premija PVC i na Fejsbuku i ostanite informisani o svim novitetima.

   

  U nastavku pogledajte deo ponude i na kojim se sve lokacijama nalaze prodajna mesta. Na raspolaganju vam je i sajt premijapvc.rs

   

  kvalitetna pvc stolarija

  kvalitetna pvc stolarija

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing