• „Božur“ je već tri decenije pouzdana podrška u najtežim trenucima

  U životu svakog od nas postoje lepi i radosni trenuci, ali postoje i oni tužni i teški. I u jednim i u drugim, koji zajedno čine život, važno je imati sigurnu i pouzdanu podršku. U onim tužnim, ali neminovnim periodima našeg života, podršku onima kojima je potrebna već tri decenije pruža Pogrebno preduzeće „Božur“.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Božur“ je već tri decenije pouzdana podrška u najtežim trenucima

  U životu svakog od nas postoje lepi i radosni trenuci, ali postoje i oni tužni i teški. I u jednim i u drugim, koji zajedno čine život, važno je imati sigurnu i pouzdanu podršku. U onim tužnim, ali neminovnim periodima našeg života, podršku onima kojima je potrebna već tri decenije pruža Pogrebno preduzeće „Božur“.

   

  Kada izgubimo blisku i voljenu osobu, od najveće pomoći je da neko preuzme brigu oko organizovanja poslednjeg ispraćaja i da to uradi profesionalno, stručno, diskretno i nenametljivo.

   

  Pogrebno preduzeće „Božur“ iz Zrenjanina svih ovih godina i decenija posvećeno i profesionalno izlazi u susret potrebama svojih klijenata i spremno je da pruži sve usluge u vezi sa organizovanjem pogreba.

   

  U najtežim trenucima dobro je znati da ćete na jednom mestu obaviti sve što je potrebno za dostojanstven oproštaj sa voljenom osobom.

   

  Pomenuto preduzeće će preuzeti kompletnu brigu oko poslednjeg ispraćaja, i to na profesionalan i posvećen način.

   

  „U najtežim trenucima potrebe naših klijenata su na prvom mestu. Svesni smo njihove tuge i njihove potresenosti. Zato činimo sve da im olakšamo te trenutke, time što ćemo mi uraditi sve što je potrebno za dostojanstven ispraćaj. Ostavićemo najbliže da tuguju, a ono što se mora uraditi i u tim najtužnijim danima, uradićemo mi“, kažu u „Božuru“.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Za svoje klijente „Božur“ je dostupan 24 sata, sedam dana u nedelji.

   

  Pogrebno „Božur“ se nalazi u ulici Brigadira Ristića 9 (kod Nove pijace). Kontakt telefoni su 023 566 249 i 063 522 299.

   

  Za sve informacije možete se obratiti i putem Fejsbuk profila Pogrebnog Božur.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing